Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
АВБ треба да остане уште некоа година ОБАВЕЗНО.
Затоа ние губиме.Немаме свој стил на игра.Треба да остане тренерот да им наметне свој стил на игра.
Големи дупки имаме во тимот.
Секој натпревар гол примаме.Напаѓачиве еден натпревар ок (ок а не супер) друг натпревар дрва.
Стариџ и Лукаку не се многу добри како што ги прават ама ај на нив чќе им опростам млади се.Дрогба и Анелка стари ама Торес па?Мора Торес да се уозбили.Еден натпревар го ставија на клупа другиот одма гол даде.Треба само така со него.
Средниов ред ни е ок.Меирелес е добар.Лампард игра топло-ладно,Мата е супер.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Ај да лечиме комплекси сега со Генк (доколку сме способни и за тоа).

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Утре треба да навиваме да победи Стоук за да останеме на 3то место.. Ако не помине и Њукасл ке биде :tapp::tapp:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
И Тотенхем можат пред нас да бидат,ако не се лажам имаат заостаната утакмица со Евертон дома...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ако ако, шамарче малку да се свестиме до кај сме :)
Ќе дојдат и светли денови за тимов, не грижете се, ќе си одат Калу, Анелка, Малуда, Фереира и остали пропалици... :)
На Емиратите ќе тепаме и ќе си ги вратиме бодовите, ваљда и тогаш нема да е суспендирана животињана Дрогба (12 гола на 12 утакмици со Арсенал, така некако беше )

Главите горе, тоа се "само" 3 изгубени бодови. Кохштаплерскана екипа на Венгер се соземија од 8-2, па можеме и ние од 3:5...

П.С. Ме интересира што мислат сега во управана, дали Торес вреди 50 милиони, или некој друг... ?!?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Моја претпоставка за тимот утре:

Чех
Кол-Алекс-Луиз-Босингва
Рамирес-Мекехрнан (ваљда Лампард ќе биде на оваа позција ама јас сакам Џош да биде :) )-Меирелес
Мата-Дрогба-Торес

Може Мата и да го одморат малце ама ќе има време за тоа.Сакам Дрогба и Торес да бидат заедно.

Челзи утре нема мн. лесно да победат ама ќе победат.Јас мислам со 2-3 гола разлика.Ако победиме со Генк а Валенсија го порази Баер ние ќе бидеме сигурни за пласман во 1/8 финале.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542

Чех
Кол-Алекс-Луиз-Босингва
Рамирес-Мекехрнан (ваљда Лампард ќе биде на оваа позција ама јас сакам Џош да биде :) )-Меирелес
Мата-Дрогба-Торес

Може Мата и да го одморат малце ама ќе има време за тоа.Сакам Дрогба и Торес да бидат заедно.

Челзи утре нема мн. лесно да победат ама ќе победат.Јас мислам со 2-3 гола разлика.Ако победиме со Генк а Валенсија го порази Баер ние ќе бидеме сигурни за пласман во 1/8 финале.
Дрогба не е во составот, му ги вадеа металните плочки од раката. Се враќа за дуелот со Ливерпул на 20ти мислам.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85

Чех
Кол-Алекс-Луиз-Босингва
Мата-Дрогба-Торес

Не верувам дека Дрогба и Торес би можеле да проработат заедно, освен ако не почне Боаш шамари да дели :)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Денес тешко да пукне петарда.Но сепак после предавањето од страна на Боаш ништо чудно и за тоа.Доколку згрешат пак нешто Боаш ќе спроведе опција „бокс“.Се надеваме на победа денес покрај тие два порази по ред во Премиер Лига.Што се однесува до формацијата Боаш можеби ќе ја игра онаа што и на Стемфорд Бриџ ја играше :).

KTBFFH

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Денес ако не победиме нема да пишам у темава 1 месец.

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Против Арсенал одбраната ви беше катастрофа, да имавте малце боље одбрана ќе ги тепавте без проблем ко што ги газевте на претходните мечеви. Одбраната ви беше сирење ! Првиот гол му дава пас у простор меѓу 100 луѓе, никој ни да скрати ни да пресече, вториот гол надвор од шеснаесетник шутира - меѓу нозе на Чех, а тој шо го бркаше Сантос ни нога да постави ни ништо, едниот гол на Ван Перси грешка на Малуда и Тери, другиот гол на Ван Перси у раскорак фатен Чех... Лоша одбрана многу.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.185
Против Арсенал одбраната ви беше катастрофа, да имавте малце боље одбрана ќе ги тепавте без проблем ко што ги газевте на претходните мечеви. Одбраната ви беше сирење ! Првиот гол му дава пас у простор меѓу 100 луѓе, никој ни да скрати ни да пресече, вториот гол надвор од шеснаесетник шутира - меѓу нозе на Чех, а тој шо го бркаше Сантос ни нога да постави ни ништо, едниот гол на Ван Перси грешка на Малуда и Тери, другиот гол на Ван Перси у раскорак фатен Чех... Лоша одбрана многу.
Не беше проблемтолку одбраната колку беше средниот ред посебно во второ полувреме Артена, Ремзи и Сонг ги растурија на средината Рамиерс,Лампард и Микел ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom