Помош! Барам аудио програма...

• Креатор на темата Креатор на темата Данлош Чехонте
  • Време на започнување Време на започнување
Д

Данлош Чехонте

Гостин
Ми треба програма која ќе може гласот да го прави во 48 битна.
Исто така програма, на пример снимам со еден глас Л, и сакам тој да го клонира во Р, и да биде двогласно(стерео) Л и Р.
Ај ве молам помогнетеми хитно ми е...

Фала однапред.

A ima li mozhnost da ne gi pravam edno po edno tuku programa sve odednas da menja u 48 bit i da prai glasot L i R ?

A ima li mozhnost da ne gi pravam edno po edno tuku programa sve odednas da menja u 48 bit i da prai glasot L i R ?

Мислам дека има опција моно сигналот да го снима стерео ... симни го и пробај, најдобра и наједноставна програма ти посочиле.

Мислам дека има опција моно сигналот да го снима стерео ... симни го и пробај, најдобра и наједноставна програма ти посочиле.
Да бе брат, али ете иам дваесет клипови шо ми се со еден глас (моно)

Дали може со некоја програма да не ги мењам едно по едно туку одеднаш да ги сменам?

Да бе брат, али ете иам дваесет клипови шо ми се со еден глас (моно)

Дали може со некоја програма да не ги мењам едно по едно туку одеднаш да ги сменам?

Па брат објасни што ти е поентата, зошто на првото прашање си доби одговор. Ај објасни ми зошто од моно би правел стерео кога секој моно запис се слуша и на двата канали. Повторно ќе го добиеш истото, со удвојување н аканалот ти нема да добиеш стерео туку поголем моно фајл :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom