UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Шо направија Наполи колово?

Во среда по се изгледа ќе сме без Швајни, Робен секако одамна фали а и вБајтен изгледа нема да е подготвен па ете во нешто да се крстат Наполитанците... Подобро од ништо :D

Две победи следниве две дома со Наполи и Виљареал и после трет состав може да пратиме во Манчестер додека Швајни и компанија ќе си ги ладат со баварско пиво во некоја минхенска биртија (y)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Шо направија Наполи колово?
Изгубија на гости кај Катанија 2:1 со тоа што играа со играч помалце повеќе од 1 полувреме.Еве сега гледам дека одмарале и некој стандардни првотимци.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Мислам дека за утре Милан и Зенит ќе победат и то со добра гол разлика. Апоел го добива Порто, а можно е и Арсенал да го добие Марсеј со 1-0, но не би било чудно и 0-0 да заврши. Дортмунд со Олимпијакос и Генк со Челзи не ми се многу релевантни но очекувам победи на Дортмунд и Челзи, но не би ме изненадило да има нерешено на еден од нив или на двата. Барселона ја добива Викторија, а Валенсија пак игра нерешено дома со Баер.

Очекувања од мене, за утрешните мечеви.

А

Анноун

Гостин
на 5+ (според сајтот на канал 5) пишува дека ќе одат:

вторник Апоел - Порто
среда Трабзон - Цска

ништо чудно да ги гледам Трабзон у среда , многу ми е фина за сингл 2 , околу 2.6 квота се дава. Не ги знаат изгледа Вагнер Лав , Думбиа и Џагоев доволно.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
на 5+ (според сајтот на канал 5) пишува дека ќе одат:

вторник Апоел - Порто
среда Трабзон - Цска

ништо чудно да ги гледам Трабзон у среда , многу ми е фина за сингл 2 , околу 2.6 квота се дава. Не ги знаат изгледа Вагнер Лав , Думбиа и Џагоев доволно.
:tapp: играат Баер Минхен - Наполи ти ќе гледаш Трабзон - Цска подобро Јунајтед - Оцелу Галати ги гледај ;)

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Nothing better than European night at Anfield .. нели ? :)

Иначе вечер нема нешто некоја посебна утакмица. Валенсија - Баер можда .. или Зенит - Шахтјор, таа може да биде покољ. Другиве тапа.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Вечер кај мене пренос Плзен-Барса. Me gusta(y)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.886
Bate - Milan 2/2 2.50
Ajax - Dinamo Z 1/1 2.25
Bayern M - Napoli 1/1 1.90
Villareal - Man City 2/2 2.50
Lion - Real Madrid 2/2 2.60

Статус