Фан Клуб: Челзи

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
А тоа што не му даде чист црвен на Шчезни ?
Имаше и црвен за Торес. Директен удар со лактото врз Мертесакер. Не земаме во предвид дали е намерно или ненамерно. Маринер реши поинаку.

В

Вори

Гостин
Имаше и црвен за Торес. Директен удар со лактото врз Мертесакер. Не земаме во предвид дали е намерно или ненамерно. Маринер реши поинаку.
Уште еднаш ќе ти речам овде.А немаше за гадот Перси црвен,кога го удри Бане или се праиш слеп?

Аха,да.Боас е крив што Малуда му дава посрана топка назад на Тери и што овој се лизга,Боас е крив што Босингва и Кол беа изебани од Жервињо и Волкот.Боас е крив.

Не летајте бре.Боас е крив можеби само заради измените,и поради ништо друго.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Уште еднаш ќе ти речам овде.А немаше за гадот Перси црвен,кога го удри Бане или се праиш слеп?

Аха,да.Боас е крив што Малуда му дава посрана топка назад на Тери и што овој се лизга,Боас е крив што Босингва и Кол беа изебани од Жервињо и Волкот.Боас е крив.

Ти одговорив во темата, каде што е соодветно за тоа. Не мислам тука да спамирам и да се правам кој знае колку знам.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
После ова само можеме да чекаме и да видеме како ке реагира Абрамович.Дали уште еден трењер ќе се запише на листата на отпуштени или ќе има чистење во тимот :)

В

Вори

Гостин
После ова само можеме да чекаме и да видеме како ке реагира Абрамович.Дали уште еден трењер ќе се запише на листата на отпуштени или ќе има чистење во тимот :)
Зошто бе да биде некој отпуштен?Треба сега Боас да ги шамари во соблекувална,али со оглед на тоа што е генерација од Лампард,Дрогба,Хиларио и остали,не верувам во такво нешто.

Болат вакви порази,со примени 5 гола на домашен терен.Кога последен пат Челзи примил толку ме интересира?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Зошто бе да биде некој отпуштен?Треба сега Боас да ги шамари во соблекувална,али со оглед на тоа што е генерација од Лампард,Дрогба,Хиларио и остали,не верувам во такво нешто.

Болат вакви порази,со примени 5 гола на домашен терен.Кога последен пат Челзи примил толку ме интересира?
Против Ливерпул, 2-5, мислам во 1989.

F

fantomX

Гостин

Зошто Малуда му даде посрана топка назад на Тери и овој се слизна? Можеба затоа шо Малуда беше агресивно нападнат од фудбалер на Арсенал, а исто и Тери, шо можеби е резултат на очајната тактичка и физичка спремност? На тоа шо Тери беше де напред де назад, за разлика од Торес кој кај и не се враќа назад, туку и ги губи сите дуели напред?
Босингва и Кол беа изебани оти од нив се бара 90 минути да се напред-назад постојано. Епа јебига, Супермен лево и Бетмен десно за така, друго нема.

Или да заклучиме, викаш тренерот ништо не е крив за овие работи? Ко е така, и без тренери можи Челзи да ти кажа, право.

В

Вори

Гостин
Еден единствен навивач на Манчестер,минатата недела не го накриви Фергусон за поразот против Сити.Ние после еден ваков пораз,го бркаме.
Тешки работи.

Иначе сега претпоставувам дека серијата лоши резултати ќе трае.Ќе ги тепаме Генк во ЛШ,и ќе кикснеме против катастрофалниот Блекбурн сезонава.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Види брат во ред е .Јас не се прашувам у тоа кој ке лета од тимот.Еден е газда.Абрамович го знаеме што тип е.Гледа нема успех и титула отпушта како ненормален наместо да ги оставе да се докажат подолго време.Тоа му е грешка ама тој си тера по стариот стил.
Што се однесува до мизерните натпревари на домашен терен ова е третата најмизерна утакмица што сме ја одиграле Челзи 3-5 Арсенал.
Челзи 0-3 Сандерланд
Челзи 2-4 Ман Сити (патем оваа сезона успеавме со триумф во Премиер Лига како и во Фа Куп без разлика на поразов ).
Кога даде Мата гол сум скокнал и реков сега Торес ќе реше утакмица а можеби и друг.Но кога видов како игра Лукаку реков ни нема спас ,како и Малуда не е нешто поарен тој.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.041
Поени од реакции
2.130
Сеа доагам ..бев на пат..и што да видам? 3-5?? аман бе..слушам од брат ми 2ро полувреме не сме можеле да ја фатиме топката?? ....дај некој нека ми даде мала анализа ...а вечер ке гледам реприза од натпреварот..а најногу ми е криво што треба да си ја исполнам кладбата...односно се обложив со мој другар дека Челзи ке победи а он ми кажа дека Арсенал..и сеа за аватар морам да ставам албанско знаме ..да стои 2 дена..(знае дека сум член на кајгана и по тоа ми спомна..) hell yeah.

F

fantomX

Гостин
Еден единствен навивач на Манчестер,минатата недела не го накриви Фергусон за поразот против Сити.Ние после еден ваков пораз,го бркаме.
Тешки работи.
Никаде не реков дека АВБ треба да си оди. Впрочем, не приметив ни некој друг да пишал такво нешто. Потребни се шамари, како шо рече ти. Ама не за играчите, туку за него. Како пишав претходно, вистински човек на вистинско место но во крајно погрешно време. Тој ни сам не е психички спремен да води тим за највисоки дострели, мислам дека нема шо да бараме многу и од играчите. Како ќе се развие работата, кој знае.
Само се надевам дека Абрамович уживал во „стилот и убавата игра“ на денешниов натпревар како и сите други луѓе. Сите, освен фановите на Челзи секако, кои се прашуваат како Челзи за само некоја година се претвори во тотално аматерски погон.

А сега дури и ќе посветам аватар за АБВ, доста му беше на Торес.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Реално не уништија Арсенал.
Мислев дека Боаш ќе изненади со напаѓачки фудбал,тој на контри им играше.
Не ни видов дека ни беа поврзани одбраната,средината и нападот.
На сите 3 доминираше Арсенал. За Торес не коментирам,типот нека го стават да игра со резерви,пошто поголема утка нема од него.
Лукаку и Стариџ ги игра во дерби натпревар,без искуство двајцата беа како изгубени германци.
Многу погрешен пристап на Боаш последниве уткамици,ова му беше шамар да се освести.
Не викам дека треба да си замине,и Јунајтед загуби со 6-ка од Сити.
И реално потребна е чистка.
Одбранава како швајцарско сирење ни е станата,дува промаја од сите страни.

Kajgana Shop

На врв Bottom