Македонска кошаркарска лига сезона 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011/12?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Добро си разбрал.Војдан и Дамјан дојдоа од КК Вардар (како продукт на нивната школа) во тогашниот проект за перење пари - таканаречен КК Амак СП.Тогаш во Амак играа заедно со Дарко Соколов и Џарид Фрај (сега во Фени),Ефтим Богоев, Ангел Тасевски (мислам дека е во Вардар сега или Кожув) ,Дејан Вегов (Кожув) итн.
Дарко Соколов нема игра за АМАК СП, таа сезона играше за МЗТ колку што ми текнува. Дур беше дете тренираше во Балканстил ( ова го знам пошо тренирал со брат ми ), па првиот професионален договор го потпиша со клубот Центар, кој тогаш влегоа во прва лига. Тогаш Соколов беше според мене играч на сезоната, секоја утакмица под 25 поена не му беше иако имаше 16-17 години. Е после Центар каде отиде не ми текнува баш. :)

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Дарко Соколов нема игра за АМАК СП, таа сезона играше за МЗТ колку што ми текнува. Дур беше дете тренираше во Балканстил ( ова го знам пошо тренирал со брат ми ), па првиот професионален договор го потпиша со клубот Центар, кој тогаш влегоа во прва лига. Тогаш Соколов беше според мене играч на сезоната, секоја утакмица под 25 поена не му беше иако имаше 16-17 години. Е после Центар каде отиде не ми текнува баш. :)
Мислам дека беше во Германија па во Струмица-Фени-МЗТ -Фени не сум сигурен али мислам дека беше така нешто :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Мислам дека беше во Германија па во Струмица-Фени-МЗТ -Фени не сум сигурен али мислам дека беше така нешто :)
Соколов пред 6-7 години играше 2 сезони за кк Вардар..... Се сеќавам за финале купот во Куманово... Меѓу кк Вардар и Мзт... кога Мики од Мзт сегашен играч на Лирија му удри бокс на Соколов.... и настана поголема мешаница... И морам да напоменам тогаш Ф.а беше страшна бројка во куманово....400-500 души....

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Со среќа нека им е на МЗТ и Работнички па нека победи подобриот.
Штета што ќе нема публика ... со публика убеден сум дека ќе следевме 50% подобар меч.

п.с Првото полувреме ќе го даваат на Канал 5,а второто на Канал 5+.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
A кењавме МТВ кога мечевите од првиот канал ги префрлаше на собраниски, овие се бетер ..:tapp:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Со среќа нека им е на МЗТ и Работнички па нека победи подобриот.
Штета што ќе нема публика ... со публика убеден сум дека ќе следевме 50% подобар меч.

Ако има продлжениа каде ? :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ако има продлжениа каде ? :D
Е сега и ти .... морало и продолжениа да се гледаат :icon_lol:
--- надополнето: Oct 22, 2011 2:55 PM ---
A кењавме МТВ кога мечевите од првиот канал ги префрлаше на собраниски, овие се бетер ..:tapp:
Тоа е ... Јас не ја фаќам оваа 5+ така да само првото полувреме ќе можам да го гледам,а место второто сигурно ќе пуштат лалиња,кокичиња,лисја како паѓаат итн.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Предност од 3 поени на полувремето за МЗТ.
Малку е глупо вака без публика но сепак тоа е тоа најверојатно на некој повеќе му одговара да се игра пред празни трибини.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ич се нема мерак ! Не е истото... Ми нема смисла едноставно, го слушам тренерот што им збори :tapp:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Овој десеткуваниов тим на Работнички рамноправен со шампиионскиот на МЗТ.Титула во Аеродром нема да има ни оваа година.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom