Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
имам пречуство дека и двете утакмици : Реал - Барса ; Челзи - Барса ке завршат 1 : 1 ... Останува да видиме ..:helou:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
имам пречуство дека и двете утакмици : Реал - Барса ; Челзи - Барса ке завршат 1 : 1 ... Останува да видиме ..:helou:
Чул те Господ бе брат. Јас сум повеќе од задоволен ако завршат така.

I

IBIZA SOUND

Гостин
eeeee ako e taka i na dvete utakmici i so real i so celzi da zavrsat 1 1 pa i nie a veruvam i pep i igracite ke bidat zadovolni
oti em i vo spanija ke ni odgovara a i vo LS odime vo golemoto finale

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
ке гледаме финале маутд - барселона

ке гледаме финале манчестер - барселона

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Бог те послушал брат да се надеваме да е така.:)
Добар натпревар ќе биде тој.Ама за вас колку добар толку и лош.Ако им се одмаздите а ланското 1/2 финале ОК ама ако изгубите два пати по ред тоа ќе биде голем срам за вас..

I

IBIZA SOUND

Гостин
sega ne e vreme da mislime koj ke igraat finale vo LS tuku kako da se napleska real na sred bernabe i da mu se dade sladok sok i na navivacite na real i na trenerot i na igracite

nenadte

nenadte
Член од
1 мај 2009
Мислења
20
Поени од реакции
1
Barcelona ke pobedi ubedlivo i nema sanse da izgubi od tolku slaba ekipa kako Real M. Napred BARCAAAAA

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe da prasam nesto
od kaj dojdi ovoj tito vilanova so e pomosnikot na pep,mnogu mi e poznato negovoto ime go imam mnogu pati slusano a neznam so bese pred toa so rabotese

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
За утре вака некако би требало да изгледа составот......

----------------------- Валдес --------------------
- Алвес ---- Пујол ------------- Пиќе ---- Абидал -
---- Чави -------------- Јаја -------- Кеита ------
----------- Меси ------- Ето ------ Иниеста -------

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ајде уште еднаш ќе кажам нека им е со среќа на момците вечерва и да им го брцнеме среде Задрид повиканите за оваа средба се Валдес,Жоркера,Анри,Чави,Пиќе,Иниеста,Пујол,Касерес,Сивлињо,Боки,Ето,Меси,Хлеб,Алвеш,Абидал,Кеита,Гудјонсен,Туре и Серги Бускетс ако ги тепаме Реал титулата е наша :)
Visca El Barca

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Епа Анри кај ви е,да не е повреден?

Анри е помеѓу играчите повикани за дуелот со Реал Мадрид, но многу веројатно е дека нема биде меѓу првите 11 и ќе влезе само доколку има потреба, а не верувам дека ќе има:)

Тоа е тоа момци. Дојде денот за Ел Класико. Очекувам победа вечерва, иако и нерешено нема да биде на одмет. Евентуален пораз ќе влијае многу врз играчите од психолошки аспект. Притисокот е се поголем врз играчите на Барселона, се очекуваат барем 2 трофеа, меѓутоа како што кажа Пеп:
I want pressure. I don't share the 'it's just another game' talk. It's not, there's a lot at stake. We can come very close to the title. We need to feel the pressure.

Според мене првиот состав на Барселона би изгледал вака:

---------------Валдез-----------------
Дани Алвеш-----Пујол---Пике---Абидал
Чави------Јаја Туре-----Кеита
Меси-----Ето----Иниеста

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Џабе им се ѕвездите на Реал. Кога не ни играат за дресот што го носат. На секој втор меч се брукаат еј до каде дојде Реал да губи од пацеришта.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ми се свиѓа тоа што сите навивачи, а по изјавите и играчи, на Реал се сметаат за фаворити.

Нека не потценат малку. Колку да добијат крила и да нападнат па да видме кој е кој во отворена утакмица, а не со 11 играчи позади топка како минатиот пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom