- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.332
- Поени од реакции
- 15.595
И јас се прашувам истотоК = бодови
П = одиграни
Н = победи
И = нерешено
Г.р = изгубени
Б = гол разлика
wtf?
најди ја логиката:И јас се прашувам истото
Си ја знаат грешката и не ја исправаат, интересно.
Ако ја следиш СпортДенес...овај дизајн е веќе подолго време, додека СуперСпорт се нови и го имаат истиот дизајн.
Знам дека овие се нови, затоа грешката е на СпортДенес: не се остава темплејтот онака како што е земен. Барем привремено сменете слика во позадина, па новиот дизајн кога ќе дојде, ќе дојде...Ако ја следиш СпортДенес...овај дизајн е веќе подолго време, додека СуперСпорт се нови и го имаат истиот дизајн.
Инаку како инфо можам да потврдам дека се работи на новиот дизајн на СпортДенес кој ќе е посовремен и ќе биде направен нов од темел, значи нема да биде превземен никаков темплејт и во иднина ќе се работи на доста посериозен проект, со подобра редакција каде вестите ќе бидат далеку поактуелни и вистинити пред се, без разни глупи шпекулации.
Значи од кога ќе биде поставен новиот дизајн (се очекува во наредниот период) можете комотно да направете споредба како и за изгледот, така и за типот на вестите кои ќе бидат на страната за разлика од сега.
Конечно објаснување!Иначе да ви кажам СуперСпорт е сајт на Панче, верувале или не тој го отвори ! хахахахахахах![]()
Да бе, па нели ја гледаш фб стрната на СуперСпорт, можеш да прочиташ: Фанови, реклама, овие се наши партнери, или пак Фанови дали сте задоволни од нас, Да зошто ДА, НЕ зошто НЕ?Конечно објаснување!![]()
А бе почнаа да читаат на форум и видоа дека моја идеа е да пуштиме сајт за Милан, на спортер темплејт. И после они брзо го земаа, ама барем малку усул да имаа, го ставија темплејтов на се живо и диво, па барем сликата у позадина да ја сменеа. Ако бе вака ќе има кој да не смее.Да не е и фан страната на Лестер Бо Мекејлеб негова, пошто "партнери" се, таму се испромовираа.
Како можеа да отворат спортски портал на истиот темплејт со Спорт денес...никако не ми беше јасно, сега кога разбрав дека Панче бил, животот повторно има смисла
![]()
Тоа беше за мене наменето. И си купив, морав, за легенда се работи.Да бе брат од Панче е, а ти текнува на одговорот „купете си конторолор, исконторлирајте се еднаш“ вака мислам дека имаше пишано![]()