Спортски web портали во државава

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
К = бодови

П = одиграни

Н = победи

И = нерешено

Г.р = изгубени

Б = гол разлика

wtf?
И јас се прашувам истото :)

Си ја знаат грешката и не ја исправаат, интересно.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И јас се прашувам истото :)

Си ја знаат грешката и не ја исправаат, интересно.
најди ја логиката:
К во бодови нема,
П во одиграни нема,
Н во победи нема,
И во нерешено славо,
Г.р. во изгубени ич,
а па за Б во гол разлика да не прајме муабет.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Ако ја следиш СпортДенес...овај дизајн е веќе подолго време, додека СуперСпорт се нови и го имаат истиот дизајн.

Инаку како инфо можам да потврдам дека се работи на новиот дизајн на СпортДенес кој ќе е посовремен и ќе биде направен нов од темел, значи нема да биде превземен никаков темплејт и во иднина ќе се работи на доста посериозен проект, со подобра редакција каде вестите ќе бидат далеку поактуелни и вистинити пред се, без разни глупи шпекулации.
Значи од кога ќе биде поставен новиот дизајн (се очекува во наредниот период) можете комотно да направете споредба како и за изгледот, така и за типот на вестите кои ќе бидат на страната за разлика од сега.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Ако ја следиш СпортДенес...овај дизајн е веќе подолго време, додека СуперСпорт се нови и го имаат истиот дизајн.

Инаку како инфо можам да потврдам дека се работи на новиот дизајн на СпортДенес кој ќе е посовремен и ќе биде направен нов од темел, значи нема да биде превземен никаков темплејт и во иднина ќе се работи на доста посериозен проект, со подобра редакција каде вестите ќе бидат далеку поактуелни и вистинити пред се, без разни глупи шпекулации.
Значи од кога ќе биде поставен новиот дизајн (се очекува во наредниот период) можете комотно да направете споредба како и за изгледот, така и за типот на вестите кои ќе бидат на страната за разлика од сега.
Знам дека овие се нови, затоа грешката е на СпортДенес: не се остава темплејтот онака како што е земен. Барем привремено сменете слика во позадина, па новиот дизајн кога ќе дојде, ќе дојде...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ве читам цело време сабајлево и ми зборувате за милан-мк од панче и го озборувате, знам оти човекот е ретердиран ама за да дознае што е грешката треба да ја диагностицираме :D

Иначе да ви кажам СуперСпорт е сајт на Панче, верувале или не тој го отвори ! хахахахахахах :D

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Конечно објаснување! :)
Да бе, па нели ја гледаш фб стрната на СуперСпорт, можеш да прочиташ: Фанови, реклама, овие се наши партнери, или пак Фанови дали сте задоволни од нас, Да зошто ДА, НЕ зошто НЕ?

ОВА ГО МОЖЕ САМО ПАНЧЕ МАУДИНИ ЛЕГЕНДАТА !!!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Да бе, па нели ја гледаш фб стрната на СуперСпорт, можеш да прочиташ: Фанови, реклама, овие се наши партнери, или пак Фанови дали сте задоволни од нас, Да зошто ДА, НЕ зошто НЕ?

ОВА ГО МОЖЕ САМО ПАНЧЕ МАУДИНИ ЛЕГЕНДАТА !!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Да не е и фан страната на Лестер Бо Мекејлеб негова, пошто "партнери" се, таму се испромовираа.

Како можеа да отворат спортски портал на истиот темплејт со Спорт денес... :tapp: никако не ми беше јасно, сега кога разбрав дека Панче бил, животот повторно има смисла :pos:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Да бе брат од Панче е, а ти текнува на одговорот „купете си конторолор, исконторлирајте се еднаш“ вака мислам дека имаше пишано :D

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.544
Поени од реакции
770
Да не е и фан страната на Лестер Бо Мекејлеб негова, пошто "партнери" се, таму се испромовираа.

Како можеа да отворат спортски портал на истиот темплејт со Спорт денес... :tapp: никако не ми беше јасно, сега кога разбрав дека Панче бил, животот повторно има смисла :pos:
А бе почнаа да читаат на форум и видоа дека моја идеа е да пуштиме сајт за Милан, на спортер темплејт. И после они брзо го земаа, ама барем малку усул да имаа, го ставија темплејтов на се живо и диво, па барем сликата у позадина да ја сменеа. Ако бе вака ќе има кој да не смее.

Да бе брат од Панче е, а ти текнува на одговорот „купете си конторолор, исконторлирајте се еднаш“ вака мислам дека имаше пишано :D
Тоа беше за мене наменето. И си купив, морав, за легенда се работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom