Јади бурек, гледај еротика.

Јанко: Дали си нормален ? Гледачот: Што е сега ? Јанко: Ај прекинуј ја емисијата ! Гледачот: Што ?! xD доживотно ќе се смеам на воа:pos::pos::pos:

Ами овоа гледајте го ауууу Јанко ти се приспа hahahahahahahahah :pos:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Iyo2w77FtAs

Не ми се верува за кого сте отвориле тема.(n)

Ја отворив темата баш за да видам дали ова ќе помине неказнето и туку така, а не дека нешто го бендисувам Џанко.

Ја отворив темата баш за да видам дали ова ќе помине неказнето и туку така, а не дека нешто го бендисувам Џанко.

Мислев дека некој клинец ја отворил и се радува.После видов дека си ја отворил ти,нема гајле :) Не мислев за тебе баш,ама тежок дебил е овој па затоа искоментирав.
--- надополнето: Sep 26, 2011 9:34 PM ---
Леандра... го испушти Миленко. :D

И Мирка ''малака''Велиновска исто така.

Да не кажувам какви глупости на квадрат се ова. Па какви водители имаме ние? Всушност дали има веќе некој што ги гледа нашиве емисии освен пензионерите шо ги мрзи да сменат канал после вести?

Ах одамна помина глумењето лудило. И овој си прави антиреклама само за да си дигне....популарност.

Мислев дека некој клинец ја отворил и се радува.После видов дека си ја отворил ти,нема гајле :) Не мислев за тебе баш,ама тежок дебил е овој па затоа искоментирав.
--- надополнето: Sep 26, 2011 9:34 PM ---

И Мирка ''малака''Велиновска исто така.

Дека е дебил, е. Него ме интересира дали радио-контузија ќе најде за сходно да реагира, зошто не само што се покажа еротски материјал во емисија пред 00:00 часот, не беше наговестено пред самата емисија дека не е препорачлива за одредена возраст, туку и не се испочитува јавувачот како конзумент, кој во моментов е најоштетен зошто се игнорираше неговиот збор со нешто толку долно како еротски заебанции.

Абе ова е постаро мислам.Ама ете сега излезе као во јавност.Јас лично го знаев од поодамна видеово.
И не верувам дека ќе попие казна од радио дифузија.Знаеме и јас и ти од кои причини нема да се случи тоа.
Едноставно е.И гол да се соблече пред 12 пак ништо.

Ах одамна помина глумењето лудило. И овој си прави антиреклама само за да си дигне....популарност.

Кога сме кај ..дигањето... изгледа освен популарноста ништо друго не може да дигне...:D

Абе ова е постаро мислам.Ама ете сега излезе као во јавност.Јас лично го знаев од поодамна видеово.
И не верувам дека ќе попие казна од радио дифузија.Знаеме и јас и ти од кои причини нема да се случи тоа.
Едноставно е.И гол да се соблече пред 12 пак ништо.

Ах да сеа приметив „zenSk28 on Jun 30, 2010“ дата на постирање пред година дена. Јбг не го гледам, па мислев дека е од пред некој ден. Ништо тогаш, некој сака да му крене рејтинг изгледа. Нека ја затворат темава админите.

Нема врска и така сега актуелно стана.Досега ретко кој го знаеше ова.Ова беше дефинитвно аматерска глума од Јанко,да се крене рејтинг на емисијата,јасно е ко ден.
Исто како што направи оној сељоно Жаре кога се затепа со наводниот дечко на една од гостинките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom