R
Roten 96
Гостин
Не не
dobro si napravila so si mu raskinala , iako ne go opravduvam toa so si go napravila ama toa e zivot ali i vo toa loso si napravila i nesto dobroДа. Имам извршено прељуба и се каам поради тоа, нема да си простам никогаш. Не е поради грижа на совест, оти секој свесно прави прељуба, да не се лажеме. Туку поради чувството на губење на самопочитта. Е, сега, јас можам да наведам мал милион причини поради кои сум избрала да го изневерам дечкото со кој имав долга врска, ама сето тоа е самозалажување. Факт е дека проблемите во врска не се решаваат ако се плеснеш со некој, ниту пак врви дека, демек, си се вљубил. Расчисти прво, ако веќе нема што друго да се очекува од таа врска... Патем, тоа беше најголемиот ќар од моето неверство, отворив очи и собрав храброст да ја раскинам врската што веќе беше навика, не потреба. Инаку, тој никогаш не дозна, ниту пак имаше било какви шанси да дознае, и добро е што е така, премногу е, кога некому веќе му го кршите срцето, го напуштате, да му ја згазите и гордоста.
znaci po logikava teraj si rabota ce teram i jas na strana dobar kompromisИзвадок
Девојката-Гледано субјективно,јас сигурно немам намера да те изневерам.Но не сакам ни да се обврзувам со некоја заклетва на верност.Кој знае што може да се случи.
Момчето-Јас би можел тебе да ти бидам верен.
Девојката-Да ти можеби би можел,но тоа би била штета.Илјадници интересни и убави девојки а ти не смееш ниту една да бакнеш зато што ми се имаш заколнато на верност.Дури и кога би посакал неккоја да бакнеш,веќе ни би ми бил верен.
Изневерувај ме,само без грижа на совеста.Со тоа ништо не ми одземаш.Тоа не би имало ништо заедничко со она што го доживуваме кога сме заедно
Морав да го напишам извадоков кој by the way ми е омилен
па што знам ....ја баш и не би менувала многу сексуални партнери додека веќе имам еден.....чисто ради тоа ако сум у врска со некој 3 и кусур години значи сексот ми е добар и нема потреба да експериметирам наоколу...а ако сексот не ми е добар тогаш нема ни потреба да бидам у таа врска...znaci po logikava teraj si rabota ce teram i jas na strana dobar kompromis
site lazat do eden
--- надополнето: Sep 20, 2011 7:16 PM ---
site lazat do eden
Имам една другарка и постојано го вели оваЗашто прељуба кога со една личност може да имам се