Ако мислиш дека барам некој што би ми го билдал егото тогаш си грешкаНапред фасти со тебе сме.
не отворив за тебе или друг зашо немав сознанија дека некој е жестоко напаѓан ...@Fasty
Сериозно, која е поентата на темава? Зарем е потребно да отвараш ваква тема? Ако не те мрзи дај отвори за секој член по една ваква тема, барем ќе има кај да тепаме време.
Е зажто бе да му ебем матер, зажтО?да да форумџииве нејзе .....
тоа е муабетот ..
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВЕ !!! ФАЛА ИМ НА СИТЕ СВЕТЦИМене и на форум и на фејсбук и на цел world wide web да ме мразат и да имат против мене, нема да ми смета. Пример мене ми смета ако у фриждер нема ништо за јадење.
А не е убаво да се биде како мене.
незнам...од вас барам одговор!!...иначи дислајк за нив ... тоа е тоа ...Е зажто бе да му ебем матер, зажтО?
ја не ја хејтам
за хејтерите!
Кајгана форум - Грешка
Прегледот на профилот на овој корисник е ограничен со прилагодувањата за приватност
Не ја бришам. Барем до утре попладне. И така е досадно сеа па спамирајте си...Една молба до модераториве , да не ја бришат темата и нека стават на знаење преку темава - Како една тема не треба да изгледа .
И нешто слично како темата Очајот на Македонската љубовна сцена , можи да се отвори тема ,очајот на Македонската форумџиска сцена...
СЕ МОЛИ ТЕМНИОТ КРАЛ ДА МИ НАПИШЕ ИНСТРУКЦИИНе ја бришам. Барем до утре попладне. И така е досадно сеа па спамирајте си...
Ти објаснив во приватни пораки. Чисто добронамерно.СЕ МОЛИ ТЕМНИОТ КРАЛ ДА МИ НАПИШЕ ИНСТРУКЦИИ
КАКО ТОА ТРЕБА ДА НАПИШАМ ТЕМА И ЗА ШТО ТЕМА ШТО ЌЕ ДОБИЕ 2000 ЛАЈКОВИ !!
ВЕДНАШ БИ ЈА НАПИШАЛ!!
МОЖЕБИ ТРЕБА ЗА ЛАТАС ДА ПИШУВАМ ПОФАЛНО СЛОВО ХААХАХАХХАХ