Најдобра апликација за Remote Control на сите компјутери во мрежата?

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
При подигање на апликацијата:)

Прегледај го приврзокот 33375
Да не испадни работа RTFM (стр. 4) таа порака треба да ја појави при прво стартување, ама после се правела датотеката.

Инаку ако не бива работата, отвори го тоа прозорчето со сервисите, properties на italc сервисот и таму за корисник наместо LocalSystem стави го твојот корисник. Па пушти го сервисот наново.

алоо чекајте бе.. за каква мрежа станува збор? за каква намена е програмот по конкретно кажи...
за обично интернет кафе ли ти е? за по дома ти е ? за на работно место ти е кај шо имаш 50+компјутери ли? кажи си што точно бараш.
иаку имаш од самиот виндоус Remote Desktop Connection

Kај програми од типот на Teamviewer, покрај тоа што не ги нуди функциите што ги барам, работата е што кога некој ќе се поврзе преку таков програм, позадината ја прави црна и корисникот знае дека некој е влезен во компјутерот. Значи барам програм сличен на Net Control 2

Ќе се подеси да не ја менува позадината.

А за ептен да не знае кој што како влегол, AnyplaceControl

Тим Вјуверот го забавуваше компјутерот малку или грешка сум јас ?

Ќе се подеси да не ја менува позадината.

А за ептен да не знае кој што како влегол, AnyplaceControl
Го пробав ова, ги конектира, ама ништо не работи, не дава слика, не работи чатот, никаква контрола... баш ништо освен што пишува дека сме се конектирале...

http://www.netsupportschool.com
Одамна сум го користел, искрено не памтам точно кои функции ги нуде, но моќен програм е. Пробај.

Го пробав ова, ги конектира, ама ништо не работи, не дава слика, не работи чатот, никаква контрола... баш ништо освен што пишува дека сме се конектирале...

Никогаш никаде не ми се случило вакво нешто?

Како се конектираш? Преку лан, лог ин или ID?

Истите верзии ги имате? Што ти кажува кога се конектираш?

Никогаш никаде не ми се случило вакво нешто?

Како се конектираш? Преку лан, лог ин или ID?

Истите верзии ги имате? Што ти кажува кога се конектираш?

ништо не кажуваше најнормално се конектираше.
сега на едниот корисник проработе... на другиот не работи, има нешто што блокира изгледа. битно функционира... не е до програмот

ништо не кажуваше најнормално се конектираше.
сега на едниот корисник проработе... на другиот не работи, има нешто што блокира изгледа. битно функционира... не е до програмот

Antivirus или Firewall, 100%.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom