Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A

Auditore

Гостин
Џеко да бист!
Инаку, Манчини е недокажан и неискусен тренер иако има тренирано клуп како Интер, и е нестабилен можеби, можеби глуми строг кој знае, но битно неговиот тим растура моментално.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ќе го видиме добриот Сити против појаките екипи како Манчестер и Челзи,не се палете одма..Едно нешто што се појаки оваа година тоа е Насри и Агуеро,другото се е исто во тимот..

A

Auditore

Гостин
Ќе го видиме добриот Сити против појаките екипи како Манчестер и Челзи,не се палете одма..Едно нешто што се појаки оваа година тоа е Насри и Агуеро,другото се е исто во тимот..
Да ќе видиме, но сега за сега ни Манчестер ни Челзи не покажуваат како се отвараат конзерви како Сити што прави против екипи од ранк на Тотенхем, додека ние игравме со многу послаби тимови, исклучок на Манчестер со Кокошките недоквакани.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596

Џекоооооо , Дијамантуууу , 4 гола , едноставно кине :)

СЈАЈ СЈАЈ БОСАНСКИ ДИЈАМАНТУ :cuc:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.625
Поени од реакции
22.650
Абе остајте тоа послаби противници, појаки противници, 5 гола, 2 гола.
Битно е што момците растураат, ја везат топката по теренот.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ЏЕКО,АГУЕРО,НАСРИ,СИЛВА :cuc::cuc: Каков одличен фудбал играше Сити, плус кога ке видам дека и Тевез и Балотели беа на клупа ,OMG..

• Ми се допаѓа
Reactions: Al.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.625
Поени од реакции
22.650
Податоци за поседот во последните 10 минути? :icon_mrgr:
Мој тип 10% - 90%. Си ја додаваат топката во одбрана, овие Тотенхем не смеат да пријдат да им ја земат, а на Вајт Харт Лејн играат.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Да ќе видиме, но сега за сега ни Манчестер ни Челзи не покажуваат како се отвараат конзерви како Сити што прави против екипи од ранк на Тотенхем, додека ние игравме со многу послаби тимови, исклучок на Манчестер со Кокошките недоквакани.
Манчестер нема шанси да го тепаат,па незнам и кој да им дојде..Видовме и оваа година во купот од 2-0 што се деси..Тотенхем не е тој што беше,немаат никаква мотивација ко нешто да ги кочи да играат..Има многу утакмици така да мора да падне и Сити малце..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Во 90та мин го исклучив телевизорот и сега кога видов што гол сум пропуштил :eek:

A

Auditore

Гостин
Манчестер нема шанси да го тепаат,па незнам и кој да им дојде..Видовме и оваа година во купот од 2-0 што се деси..Тотенхем не е тој што беше,немаат никаква мотивација ко нешто да ги кочи да играат..Има многу утакмици така да мора да падне и Сити малце..
Во право си, но со доаѓањето на Насри и Агуеро све иде тако подмачкано!

В

Вори

Гостин
Me interesira dali seuste nekoj misli deka City ne e konkurent za titula i deka City ne e dostoen da bide sampion na Anglija?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom