DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 9.982
Ај честито пласман, па Сје брат да частиш утре. Еднаш се случува ова
Најпрво честито пласман на Динамо во ЛШ и со среќа понатакане знам дали освен мене и екс-сје има уште некој фан?
Најпрво честито пласман на Динамо во ЛШ и со среќа понатака
Малку оф топик, гледам тука се декларираш како фан на Динамо, а на фејсбик гордо си се сликал со знакот на Хајдук Сплит, некаде во Хрватска, може да ми објасниш малку повеќе околу твоето симпатизирање на Динамо, а сликање со амблеми на Хајдук?
Епа,ај од сега почесто да пишуваш тука во фан клубовНе сум пишал никогаш во фан клубов али сеа и те како имам желба да пишам нешто, плус едвај дочепив лаптоп и интернет ...
Значи пресреќен сум што Динамо конечно е во ЛШ, реваншот во Малве е најслаткиот пораз што еден навивач може да го посака. Иако уште во Загреб се беше решено и познато кој иде понатаму во овој дуел, искрено јас не сум го видел Динамо да сомеле така лесно некој противник, преимпресиониран бев од самата играта од желбата и од самиот ентузијазам како и од играчите така и од стручниот штаб. И те како може да се каже дека беспрекорно ја заврши работата можам само да му кажам едно големо фала и благодарам на Јурчич што овој сон го направи реалност и што конечно Динамо ја пречекори последната скала од овие квалификации во ЛШ и се најде во групната фаза, значи стварно сум пресреќен .
Немам многу време би сакал и да ја искоментирам и групава каде што се наоѓа Динамо али тоа некој нареден ден.
И те како ќе гледам да најдам пари за да отидам на Динамо - Реал макар и би се позајмил од некој лихвар ...
Ај да ги потцетам сите оние стари фанови на Динамо а и да кажам како се роди мојата приврзаност за Динамо зашто и присуствував на оваа утакмица иако бев само копук од 10 години и имав среќа да го гледам најсилниот Динамо од играчки кадар гледано , уфф се наежив у курац ...
Може преку некоја агенција да се организира превоз,сега за сега уште ништо не се знае.Информирај се подобро во фан клубот на Реал.da ne znae nekoj dali ke ima organizirano nesto od skopje za natprevarot Dinamo-Real.M