П
Паспарту
Гостин
Одлична игра вчера на Динамо, се виде дека барем за класа се подобри од Малме... Честито пласман во ЛШ
VOLIM TE MAMA AL NE VISE OD DINAMA, тоа им е најпознат транспарент, оваа утакмица на источна трибина,не на север.Бојкотираат уште БББ,преку година дена.А транспарентите на БББ во најголем дел седат во простории на стадионот и некој го змал и го ставил на трибина.Вчера видов еден многу интересен транспарент, мислам на страната кај што се БББ
MAMA VOLIM TE ALI NJEGA VISE
Со среќа понатака.
Добри беа малдите,тие уствари најдолго успеаа да ја држат топката.Ковачиќ да беше малце поспретен ќе излезеше 1 на 1 со голманот.Самир беше видно уморен,а и не се враќаше толку во одбрана,додека Шитум и Ковачиќ изгинаа,а тоа се светски таленти,треба и они ваква инфаркт утакмица да изиграат.^ Брат имал Динамо и послаби игри од оваа вечерва,но како некоја традиција е станато дека Динамо мора да се изнапромашува секој натпревар.Уште неможам да сфатам како НАПАЃАЧ ајде да е некој не спретен ама напаѓач да утне 3 100000% шанси.А и Јурчиќ не знам зошто го извадии Самир,многу полесно ќе беше со него и при резултат од 2-0.Па знае да повлече и во 90 мин,може да изнуди фаул а овие младиве 3 сек топка не задржаа.Добро сега треба да се заборави се,битно сме во ЛШ.
Не знам ти колку си го дрвел ама јас се скарав со нив за тоа.Дури ме правеа будала дека Њукасл и Андерлехт биле исто тешки како Арсенал,Вердер итн.Еве дојде Малме и го средивме...не знам дали освен мене и екс-сје има уште некој фан?The Trooper, честито пласман... Ако ништо друго знам дека ти си барем вистински навивач на Динамо, а не тикет-фан
Одличен тим имаат модриве, јас кога дрвев пред некое време дека во екс-Ју моментално го имаат најдобриот тим, пола дечурлана од фан клубот на Партизан ме цитираа со бебешки реплики...
Сумњам дека има некој друг.Има неколку онака што го пратат кога игра во Европа.Не знам ти колку си го дрвел ама јас се скарав со нив за тоа.Дури ме правеа будала дека Њукасл и Андерлехт биле исто тешки како Арсенал,Вердер итн.Еве дојде Малме и го средивме...не знам дали освен мене и екс-сје има уште некој фан?
Нек се порадвет, до декември ќе влезе го гинис за примени голови во групната фаза.