- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.795
- Поени од реакции
- 8.817
Не сум сигурна, затоа стои зборот веројатно. Ме имале изневерено, на некои сум простувала, на некои не. Кај тие што сум простувала, на крајот сме се разделиле од некои други причини, а не зошто јас не сум имала доверба или не сум можела да преболам.Sigurna li si za boldot
Vo toj moment i najnevaznata devojka kako sto ja narekuvas kje stane the most important
p.s Poveke si osoba koja za da eventualno prosti takvo neshto, prvo kje go napravi istoto i kje poceka da vidi partnerot dali kje se soglasi na "nereshen ishod 1:1". Ako se soglasi togas samo kje prostish, right?
Не може девојка која била никоја и ништо, и која послужила за one-night-stand, да стане нешто. Нема да ја сакам нормално, нема ни да ја познавам. Ама поголем проблем, до душа нерешлив за мене, е ако таа е некоја со која јас се имам рчнато, ако е таа некоја која со умисла повеќе пати пробала да ми чепне во врска, и ако е таа некоја негова бивша. Тука нема назад.
А дека ќе вратам... Не. Не паѓам толку ниско. Ќе се сексам со некој зошто сакам да се сексам со него, а не за да вратам на некој друг.
П.С. Не стои зборот веројатно, сум го голтнала. Моја грешка. Ама треба да стои
--- надополнето: Aug 23, 2011 3:16 PM ---
Не си малоумен. Многу бракови така функционираат. Ама сега, зборувам јас за дечко. Немам брак де. Ако во тој брак можам јас со партнерот да дојдам до решение да останеме заедно за доброто на децата, ама ако веќе остануваме заедно да се однесуваме цивилизирано и децата никогаш и да не се посомневаат дека нешто не чини или да дознаат дека еден од нас има уште некој/и на страна.Ок.
Зошто "нема..."?
Ај види, ако имам деца,... се ок, ама ако не иде, подобро е да продолжиме да живееме заедно, да си се работиме одделно, поради децата.
** сега очекувам да ме напраат малоумен.
Зошто нема? Па зошто сакаш да останеш со мене.
Еднаш си згрешил - се простува, твоја грешка.
Два пати истото - е да простам, тоа е веќе моја грешка.