Donald Sikert
Jane Vitington
- Член од
- 28 ноември 2008
- Мислења
- 8.283
- Поени од реакции
- 5.614
Otkoga zmijata gi izlazala Adam i EvaОд кога верноста е за чудење, не ми е јасно.
Otkoga zmijata gi izlazala Adam i EvaОд кога верноста е за чудење, не ми е јасно.
Ризик јак мила душа и да погинеш ќе се спасиш колку можешА, ако си седнал на најсилната гранка?
Море со овој пост ме замисли малку повеќе цела моја животна филозофија ја стави во прашањеОо, душо. Гледај да на тебе ти биде убаво, не се грижи толку за другите.
Ако некогаш у живот видиш дека гранката на која стоиш почнува да попушта, пробај да се преселиш на друга. Ако не успееш на време да отидеш, ризикуваш со паѓање во тешка провалија.
Седи си мирен, не дигај прашина.А, ако си седнал на најсилната гранка?
Кој дел од постот не ти се допаѓа?Море со овој пост ме замисли малку повеќе цела моја животна филозофија ја стави во прашање
Оо, душо. Гледај да на тебе ти биде убаво, не се грижи толку за другите.
не дека не ми се допадна, напротив, а освен тоа ме замисли опасно ама ако почнам да објаснувам што како ќе забегам премногу на странаКој дел од постот не ти се допаѓа?
Значи пак се се сведува на она. " Што би било, кога би било".Седи си мирен, не дигај прашина.
Токму поради тоа денес се прави разлика помеѓу врска и отворена врска.Ако има вистинско и реално сакање тогаш нема да има прељуба,барем од моја страна,а доколку врската е само онака ради реда тогаш нормално дека на страна секој ќе си брка по нешто.
a kako ke doznaete ako dobro se krie?ako ste bile izneverena podelete go iskustvoto so nas ostanatite.Nikogas ne treba da se izneveri licnosta so koj/koja si vo vrska. Bolkata sto ke ja custvuvate koga ke doznaete deka ste bile iznevereni ne moze da se iskaze so zborovi. Tie sto bile iznevereni znaat za sto zboruvam.
Да,во право си ама дури и кога вистинската врска би била врска пак ќе постои малце несигурност али ќе бидеме помирни ако знаеме кај сме и на што сме.Токму поради тоа денес се прави разлика помеѓу врска и отворена врска.
Во поглед на тоа прашање јас целосно ни во себе не можам да бидам сигурен, а камоли во некој друг/а.Да,во право си ама дури и кога вистинската врска би била врска пак ќе постои малце несигурност али ќе бидеме помирни ако знаеме кај сме и на што сме.
Значи девојко премногу си во филм влезена за да може да ме афектира твоето мислење јас си го кажав своето мислење а ти ако си толку способна сите да ги освојуваш има 50000 члена од кој 25000 сигурно се машки така што верувам ќе има кој да те задоволи.Znaci da ne mesame konji i magarinja,ne mu sednuvam na sekoj,no na nekoj sto ke me sarmira zosto da ne.Samo devojkite(mazite)sto ne mozat da osvojat maz(zena) ke se fatat so nekoj/a i mislat deka samo e toj(taa) na svetot i toa e premnogu mizerno.
од кога верноста е МИЗЕРИЈА ?? си имала верен другар,дечко или слично,си била верна другарка,женска па да знаеш да ја цениш таа ретка особина ??Znaci da ne mesame konji i magarinja,ne mu sednuvam na sekoj,no na nekoj sto ke me sarmira zosto da ne.Samo devojkite(mazite)sto ne mozat da osvojat maz(zena) ke se fatat so nekoj/a i mislat deka samo e toj(taa) na svetot i toa e premnogu mizerno.