Znaci da ne mesame konji i magarinja,ne mu sednuvam na sekoj,no na nekoj sto ke me sarmira zosto da ne.Samo devojkite(mazite)sto ne mozat da osvojat maz(zena) ke se fatat so nekoj/a i mislat deka samo e toj(taa) na svetot i toa e premnogu mizerno.
колку само грешиш не си ни сама свесна. иако сум имала само еден до сега, не дека не можам да освојувам други, напротив сум одбивала многу машки, но не да се фалам ама како мене девојка многу ретко некое машко да најде, зашто за разлика од машките девојките се оние кои изневеруваат повеќе. и да знаеш ни малку не е мизерно да бидеш со еден што знаеш дека вистински те сака и го сакаш. мизерно е да имаш многу а да не ја осетиш никогаш љубовта ама онаа вистинската.Znaci da ne mesame konji i magarinja,ne mu sednuvam na sekoj,no na nekoj sto ke me sarmira zosto da ne.Samo devojkite(mazite)sto ne mozat da osvojat maz(zena) ke se fatat so nekoj/a i mislat deka samo e toj(taa) na svetot i toa e premnogu mizerno.
Super ako si ja nasla ljubovta na svojot zhivot. No mozebi nekoja ne bila so tvojata "srekja". Sto taa da pravi ako prviot ne e ljubovta na nejziniot zivot?колку само грешиш не си ни сама свесна. иако сум имала само еден до сега, не дека не можам да освојувам други, напротив сум одбивала многу машки, но не да се фалам ама како мене девојка многу ретко некое машко да најде, зашто за разлика од машките девојките се оние кои изневеруваат повеќе. и да знаеш ни малку не е мизерно да бидеш со еден што знаеш дека вистински те сака и го сакаш. мизерно е да имаш многу а да не ја осетиш никогаш љубовта ама онаа вистинската.
види сега. јас не сум против тие што имале повеќе дечковци, нормално ако не ти се погоди некој нема да бидеш со него до крај. ама кога си во врска со еден мислам треба да си само со него. а не со него и со други во исто време.Super ako si ja nasla ljubovta na svojot zhivot. No mozebi nekoja ne bila so tvojata "srekja". Sto taa da pravi ako prviot ne e ljubovta na nejziniot zivot?
Pa mislam deka tokmu toa sakaat da go dolovat nekoi od pripadnickite na ponezniot pol. Deka dokolku pogresile pri prviot (ili pri nekoj nareden) izbor ne znaci deka ne treba da tragaat ponataka.види сега. јас не сум против тие што имале повеќе дечковци, нормално ако не ти се погоди некој нема да бидеш со него до крај. ама кога си во врска со еден мислам треба да си само со него. а не со него и со други во исто време.
Ne sekogas kje bides vo situacija da sobirash hrabrost za da raskinesСе согласувам со Николина,ако со еден ти е добро, зошто да трчаш по други? Моменталнава врска ми е најдолга до сега, и ниту еднаш не сум го изварала.
Дури и ако некогаш почувствувам потреба за некој друг, океј, фино лепо ќе соберам храброст и ќе му раскинам пред било што да направам. Истото го очекувам и од негова страна, мразам лажги и педерски работи, што поискрено-тоа подобро.
И велиш дека тоа ти е доволно искуство да не посегнеш по забранетото?колку само грешиш не си ни сама свесна. иако сум имала само еден до сега.
не би сакала да направам нешто за кое подоцна ќе се каамИ велиш дека тоа ти е доволно искуство да не посегнеш по забранетото?
Тоа ќе ти го каже секој, ама не другар/ка, туку од оние за штета што се.Ajde bidete barem malku iskreni i kazete koj od vas bil izneveren i kako,bidejki site drzite predavanja bez nikakvi dokazi!
Оо, душо. Гледај да на тебе ти биде убаво, не се грижи толку за другите.не би сакала да направам нешто за кое подоцна ќе се каам
А, ако си седнал на најсилната гранка?Оо, душо. Гледај да на тебе ти биде убаво, не се грижи толку за другите.
Ако некогаш у живот видиш дека гранката на која стоиш почнува да попушта, пробај да се преселиш на друга. Ако не успееш на време да отидеш, ризикуваш со паѓање во тешка провалија.