Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Поише страв те пукна сеа? xD
страв? хах абе брат ако јаде некој луѓе да ми биде страв :) вака не глеам причина за страв :)

инаку ке дојдам со една другарка ( највероватно ) не е член на форумов ама ваљда нема да биде проблем :)

T

Tetro

Гостин
страв? хах абе брат ако јаде некој луѓе да ми биде страв :) вака не глеам причина за страв :)
Братот кој го цитираш, е сестра. :pos:
Има и јадачи, ама не верувам да те изедат пред да дојдам.

инаку ке дојдам со една другарка ( највероватно ) не е член на форумов ама ваљда нема да биде проблем :)
Нема да биде проблем. Напротив, колку повеќе, толку подобро.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Братот кој го цитираш, е сестра. :pos:
Има и јадачи, ама не верувам да те изедат пред да дојдам.

Нема да биде проблем. Напротив, колку повеќе, толку подобро.
јас длабоко и се извинувам на сестрата :) и се надевам дека нема да ме изедете НЕЛИ? :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Може некој да ми објасни каде ќе бидете, незнам дали ќе дојдам стварно, но ако дојдам каде да ве барам во парк?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Може некој да ми објасни каде ќе бидете, незнам дали ќе дојдам стварно, но ако дојдам каде да ве барам во парк?
Кај фонтаната, ако не таму на тоа брдото карши мечката. Ако не таму ќе си се вратиш дома ко јас минатата недела. :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ете одговор доби. јас излагам за некоја минута ке ти пишам број по ПП ако во случај не се снајдеш ѕвони

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Ако јас знам кој беше се верчерва освен Тончи,аллександар, индиго чајд и војводата, Милан да не се викам....

Оние што се издвоија настрана сами да седат, немаат г`з сами да се организираат :))

Kajgana Shop

На врв Bottom