аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
значи брокјава отиде 10+
Поише страв те пукна сеа? xDзначи брокјава отиде 10+
страв? хах абе брат ако јаде некој луѓе да ми биде страв вака не глеам причина за стравПоише страв те пукна сеа? xD
Братот кој го цитираш, е сестра.страв? хах абе брат ако јаде некој луѓе да ми биде страв вака не глеам причина за страв
Нема да биде проблем. Напротив, колку повеќе, толку подобро.инаку ке дојдам со една другарка ( највероватно ) не е член на форумов ама ваљда нема да биде проблем
јас длабоко и се извинувам на сестрата и се надевам дека нема да ме изедете НЕЛИ?Братот кој го цитираш, е сестра.
Има и јадачи, ама не верувам да те изедат пред да дојдам.
Нема да биде проблем. Напротив, колку повеќе, толку подобро.
Нема брејас длабоко и се извинувам на сестрата и се надевам дека нема да ме изедете НЕЛИ?
Кај фонтаната, ако не таму на тоа брдото карши мечката. Ако не таму ќе си се вратиш дома ко јас минатата недела.Може некој да ми објасни каде ќе бидете, незнам дали ќе дојдам стварно, но ако дојдам каде да ве барам во парк?
Ќе гледам да поминамКај фонтаната, ако не таму на тоа брдото карши мечката. Ако не таму ќе си се вратиш дома ко јас минатата недела.
ете одговор доби. јас излагам за некоја минута ке ти пишам број по ПП ако во случај не се снајдеш ѕвониМоже некој да ми објасни каде ќе бидете, незнам дали ќе дојдам стварно, но ако дојдам каде да ве барам во парк?