Антимос повикува да се искрши радиото на Македонците во Лерин

• Креатор на темата Креатор на темата Karlos sakalot
  • Време на започнување Време на започнување
Јас - Александар - ги повикувам членовите на форумов од машки пол со така поголеми величини на своите пениси организирано да отидат до република циганија и на попов да му го здрват по еднаш од позади

полека полека излегува правата слика за поповите и црквата... и сета таа пропаганда што ја шират они.... народот е многу глупав што сеуште им верува и им носи пари во црквите. Верник сум.. ама не сакам попови ..манипулираат со народот. Треба да има закон за нив, да живеат како што Исус проповедал а не да ми се возат во џипови и да ми држат говори коо да се кој знае колку паметни па за да застанат на говорницата, додека сиромасите наму умираат по улици.
Што не земе да се занимава тој идиот малце со луѓето кои останаа без работа во Грција.. наместо да ја врати вербата кај народот тој повикува на војн, на терор... сето тоа само ради парите.. оти одозгора е наредено дека народот треба бесот да го истура врз своите сограѓани додека политичарите се обидуваат да го уништат и тоа малце што останало во Грција.
Не ги мразам како народ.. ниеден народ не мразам.. сите ние сме жртви на пропаганда... на национализмот кој не гуши и не затупавува се повеќе и повеќе... одличен пример имаме за тоа во државава не мора подалеку да отидеме.

50 луѓе за радио?
абе еден човек е доволен да го свитка овој атињанин

ако, од вакви работи само полза можеме да имаме, нека гледа светот на какви копилиња им има дадено држава..

чекајте сега реален ќе ни каже како уствари имал право да прави вакви иницијативи, дека спеак тоа е нивна држава и дека и тие да отвореле кај нас радио и ние ќе се собираме да го искршиме бла бла бла

Religiozen covek da zboruva za vakvi raboti? Ma ajde bre, sram da mu e

Da ne se grcite ke prosime za leb,gevgelija i bitola ziveat od niv,razmislete kolku luge leb jadat od grcite!ve molam bez navreda kon juzniot sosed!

да НЕ СЕ гејците, во нашава држава мед и млеко ќе тече, ама ете, таква среќа сме имале..

Али Џи повикува......да го набиеме Антимос на колец и да го вртиме на ражен...варварски зар не?
барем ќе се потсетат на зборовите на Демостен дека Македонците се варвари

MALAKA.jpg

Da ne se grcite ke prosime za leb,gevgelija i bitola ziveat od niv,razmislete kolku luge leb jadat od grcite!ve molam bez navreda kon juzniot sosed!
тапа размислување, хахах, мислиш дека тие инвестираат во македонија од љубов, ги гледам се моткаат низ битола одат по македонски стоматолози дека таму е изгор скапо..... ги трошат парите овде бидејќи овде е поефтино.... и плус темава е за недоличните изјави на големо свешетено лице во држава позната како лулка на демократијата. одбивам да му се лижам на грк затоа што инвестирал (читај експолатирал)во македонија
нека се гонат у ’%“„)(+-/*

ви беше познато ова???????

Сериозни пораженија на македонизма нанесе и Г'рција - с принудата за промјана на д'ржавното знаме и конституцијата на Македонија (с приетите на 06.01. 1992 г. анекси), с наложената резолјуција на СС на ООН (1993), којато зад'лжава Скопие да води преговори с Г'рција за името и главно с двустранната Временна спогодба (1995). В посочената Спогодба под натиска на г'рците бе вклјучен чл. 7, којто гласи: Да не се допуска обштествени и частни органи и институции да провеждат непријателска пропаганда срешту Г'рција."

http://news.ibox.bg/columnist/id_1124305580

Јас - Александар - ги повикувам членовите на форумов од машки пол со така поголеми величини на своите пениси организирано да отидат до република циганија и на попов да му го здрват по еднаш од позади
Значи ќе изигруваме чистачи на гејски канализации?Ноу тенкију......

Ќе ви пратат владици Грци, лицем светци, в срцем влци...

Ама изгледа веќе не ни се кријат позади добра фасада.

Гнаси едни... после на православни браќа ќе си играат.
Ма ајде нека одат да прошетат покрај Вардар. Што се однесува до мене, на верски план, Грците ни се браќа исто колку и хиндусите во Индија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom