Тагови за 20 години независна Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Ко ке ќе ме погледнеш мене ќе ја видиш Македонија точно 18 години од нејзината независност. А состојбата катастрофа.. Чест ми е што го делам роденденот со мојата татковина, ма колку и да ја мразам и колку катастрофа да била..

Рамковна, Тероризирана, Поделена.... ги има многу.

8-ми Септември 1991 - 8-ми Септември 2011. За помалку од месец ќе бидеме независни точно 20 години.

Е грешка си...

8ми Септември 1991 - 13ти Август 2001. Македонија беше независна речиси 10 години. толку беше независност... за жал (n)

каква е таква е наша, а каква ќе биде зависи од нас

Чудно, да не може да ти текне на еден таг што целосно ја опишува па да почнеме со ред
Оаза на мирот, Трн во око, Оаза на гурманите итн
Супер ни е државата и ние тука 2 милиона минус политичарите народ, снаодливи сме само уште да не се замараме со политика и да не одиме на гласање, т.е да не се политизираме туку секој да си гледа да може да живее како што знае и умее ќе бидеме уште подобри. Тие што го имаа ова разбрано си живеат добро, не треба да живееме одлично, треба добро, еве Грците и Американците живеат одлично и сега земјата на која живеат ќе ја продадат само да си го отплатат 'одличното' живеење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom