Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сум го пропуштил тоа, ипак нема комуникадо офичиале...

Аlvaro Morata:
Mourinho always tells us that we’re still children, not only on the field, but also off of it, and this, when you’re a Real Madrid player, is something you have to improve. The Spaniards have also been great with me. Granero is the one who takes care of me the most and he’s told me the difficult thing is not to debut with Madrid, but to stay.

А за суперкупот може да играат сега дојдените трансфери контаро и слично

Распоредот на Барселона е многу лесен на крајот Април месец најтежок за Реал
home games are in bold.
15o8gzn.jpg

28v57rm.jpg

Шо бидна со страницата реалмадрид.мк нели имаше некој админи од тука ? Глеам веке неколку дена не е во функција...

На одмор луѓето и така едно од најдосадни трансфер лета за Реал. Плус почнаа со глупи шпекулации околу капитенската лента. Плус ќе се додаде некоја вест од Ел Мундо ....

На одмор луѓето и така едно од најдосадни трансфер лета за Реал. Плус почнаа со глупи шпекулации околу капитенската лента. Плус ќе се додаде некоја вест од Ел Мундо ....

Барем за Мело статија да ти ставеа па да отидеа на одмор :giggle:

Шо бидна со страницата реалмадрид.мк нели имаше некој админи од тука ? Глеам веке неколку дена не е во функција...
Ја сум еден од админите, не сме отидени ниту на одмор ни ништо. Во прашање се проблеми кој наскоро ќе бидат решени. Се надевам ви се допаѓа нашата работа. Доколку имате забелешки или било какви замерки за страната слободно кажете ќе се погрижиме да се поправиме.

некои од „бисерите“ на Флоро, и колку се потрошил за нив...

Samuel (25), Flavio (25), Baptista (20), Woodgate (20) :cautious:

и оние тотално спротивните...

Arbeloa (4), Granero (4) Callejón (5) Sahin (10) Özil (15) :D

Го сакам Зунига за RB за следна сезона :ROFLMAO:

п.с. Гаго го има дебито во 2011 :D
Кој сака да се клади за колку време ќе се повреди?
--- надополнето: Jul 7, 2011 2:14 AM ---
Гонзалооооооооооооооооооооооо сега ќе паднат голчиња

некои од „бисерите“ на Флоро, и колку се потрошил за нив...

Samuel (25), Flavio (25), Baptista (20), Woodgate (20) :cautious:

и оние тотално спротивните...

Arbeloa (4), Granero (4) Callejón (5) Sahin (10) Özil (15) :D

Никој не можеше да очекува толку тешка повреда, повредите не можат да се предвидат иначе одличен дефанзивец беше Вуди во Њукасл, најталентиран најнадежен почна тогаш и за репрезентација да игра...исто ко Рамос за 30миљ. сите му се смееја на Флоро тогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom