Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Или некој се заебава или тоа што му рекле да испринта дресови на погрешен компјутер го укуцал :D Шала, не си оди од Тотенхем Модриќ, Леви му понудил денес и поголема плата, има и изјава негова.
И јас така прочитав, пореално во моментов ми е дека Снајдер или Насри би дошле отколку Модрич, крај краева и никој да не дојде ништо страшно, ќе почнеме вака, па ако не бива, здравје Јануари е тука! :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ако се купува 95% ке се купува до пред америка играч на таа позиција и ај здравје

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Бербатов го купивме на втори септември, ко да не знаевте каква сага преживеавме таа година, ова со Фабрегас и Барса не е ништо :D Два саата пред да заврши рокот кога видов на сајтот на Тотенхем дека прифатиле понуда од Шити а нас не нема нигде ќе се фрлев од тераса :ROFLMAO:

Него, Вес Браун утре веројатно ќе отпатува на лекарски прегледи во Сандерленд.
Сакам да искажам една ОГРОМНА благодарност до Вес, во тимов е уште од кога знам за Манчестер, верен слуга на тимот, остана со него и во кризните сезони, буквално и во добро и во лошо. Премногу ми е жал што не може веќе да се бори за позицијата десен бек, но тоа не значи дека не е квалитетен или дека му опаднала формата. Не му ја заборавам сезоната 2007/08 исто како и на Харгривс, да не беше Вес да му нафрли на Роналдо жими таквото што ќе се радувавме на тој гол. Но највеќе ме боли што некои навивачи на Манчестер зборат за овој трансфер како да продаваме играч што го бива само за во трета мак лига. На играчи како Вес треба да им се изгради споменик!
Од мене има GOOD LUCK WES и се надевам дека ќе доживее успеси со Сандерленд!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.648
Нека му е со среќа на Вес, откоа паметам он е у Манчестер. Еден од поомилените играчи ми е иако не бил толку константен у првата екипа.
Уш еднаш нека му е со среќа!

П.С. Не се секирајте, наредна сезона 6 бода иаме од Сандерленд :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Со среќа нека му е на Вест Браун кај Брус многу ми е криво што ќе си оди :(

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Штета за Браун, и јас како и Фросе никогаш нема да му ја заборавам сезоната 07-08, ја изигра во стилот на Кафу.. :D
Али тоа е, годините натискаат, конкурецијата се поголема и подобро вака, отколку да скапува со Б тимот.. И сеа 6-ката за Џонс а?

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Ајде Браун биди ни поздравен ...со среќа таму ,и искрено не ми е жал шо си оди
btw Sucker Punch...од филмчето ти е тоа ?

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Штета за Весли Браун...но тоа е тоа....животот си тече, а годините газат.....тимот мора да дозивува еволуции...да се подмладува....

Дефинитивно НАЈДОБРАТА навивачка песна ја имаше од сите актуелни играчи во тимот, но се надевам дека уште долго време ќе грми на Олд Трафорд ,вистинските навивачи го ценат придонесот кој Вес го има дадено во овој денешен Јунајтед ,иако кај помладите гледам повеќе се сеќаваат на неговите грешки...кои да бидеме реални се составен дел од секој играч,но кај одбрамбените највеќе некако “се познаваат“.

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Абе ценеле неценеле "помладите"...виј сега неможе сите да имат исто мислење би личело на комунизам ..:)а и искрено не сум баш од помладите фанови на утд : )

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Бербатов го купивме на втори септември, ко да не знаевте каква сага преживеавме таа година, ова со Фабрегас и Барса не е ништо :D Два саата пред да заврши рокот кога видов на сајтот на Тотенхем дека прифатиле понуда од Шити а нас не нема нигде ќе се фрлев од тераса :ROFLMAO:

Него, Вес Браун утре веројатно ќе отпатува на лекарски прегледи во Сандерленд.
Сакам да искажам една ОГРОМНА благодарност до Вес, во тимов е уште од кога знам за Манчестер, верен слуга на тимот, остана со него и во кризните сезони, буквално и во добро и во лошо. Премногу ми е жал што не може веќе да се бори за позицијата десен бек, но тоа не значи дека не е квалитетен или дека му опаднала формата. Не му ја заборавам сезоната 2007/08 исто како и на Харгривс, да не беше Вес да му нафрли на Роналдо жими таквото што ќе се радувавме на тој гол. Но највеќе ме боли што некои навивачи на Манчестер зборат за овој трансфер како да продаваме играч што го бива само за во трета мак лига. На играчи како Вес треба да им се изгради споменик!
Од мене има GOOD LUCK WES и се надевам дека ќе доживее успеси со Сандерленд!

Апсолутно се согласувам,го делам мислењето во целост!!!

ВЕСЛИ :(
Good Luck ,те чекам во тренерскиот кадар на Манчестер Јунајтед.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Нека му е со среќа на Браун, се надевам ќе се избори за првотимски статус во Сандерленд. Се бореше за првотимски статус во Манчестер долго време ама сепак секогаш беше all-round замена во дефанзивата. Сепак секогаш го даваше својот максимум.

После ова не очекувам и О'шеј да замине зошто знаеме какви проблеми имаме со повредите на дефанзивните играчи последните неколку сезони.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ајде Браун биди ни поздравен ...со среќа таму ,и искрено не ми е жал шо си оди
btw Sucker Punch...од филмчето ти е тоа ?
Од филмчето од филмчето.. :LOL: Не дека ми е нешто многу интересен филмот, али насловот ми е интересен и затоа го стаив.. Штом сме тука тебе од песната на Џака Накот да не ти е ова? :D

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
konecno nesto dobro navistina zalam sto si odi wes no sekokas ne kostal mnogu bodovi premnogu toplo ladna igra ne tolerira fergi ;)

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Вес Браун ми е еден од омилените играчи иако не играше оваа сезона, ми се плаче дека ќе си оди од тимот, а верувам и него не му е лесно.
Секогаш сум навивал тој да игра, и покрај рафаел/фабио кои што ги имавме оваа година на располагање на десната бековска позиција.
Ама иако не се изнаигра оваа сезона, мислам дека само 7 меча имаше одиграно, и тој е заслужен за титулата, тоа го потенцираше и Овен во едно интервју на доделувањето на наградите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Вес Браун ми е еден од омилените играчи иако не играше оваа сезона, ми се плаче дека ќе си оди од тимот, а верувам и него не му е лесно.
Секогаш сум навивал тој да игра, и покрај рафаел/фабио кои што ги имавме оваа година на располагање на десната бековска позиција.
Ама иако не се изнаигра оваа сезона, мислам дека само 7 меча имаше одиграно, и тој е заслужен за титулата, тоа го потенцираше и Овен во едно интервју на доделувањето на наградите.
Па нормално дека е заслужен, и Овен е заслужен ама не се купени тие по 20 милиона, не се рачуна нивното.

Kajgana Shop

На врв Bottom