Програм за создавање, едитирање на видео ?

• Креатор на темата Креатор на темата FeliXxX
  • Време на започнување Време на започнување

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Локација
Штип
Ми треба некој програм за создавање и едитирање на видеа...нешто како Adobe After FX ама не ми треба толку сложено и професионално...нешто како Adobe Presenter ?

Corel VideoStudio Pro X3 (поранешен Ulead)
Adobe Premiere Elements
Cyberlink PowerDirector

Било што од овие.

не не ми е до тоа знам дека има многу...но ви барам да ми препорачате некоја едноставна...не преедноставна но едноставна .....и да можам со неа да создавам ефекти како во афтер ефектс

Значи сакаш уствари ти брза кола , луксузна, со 300 км на час ама да е 2-3000 евра:)))))))
Земи ја CorelVideoStudio Pro X3 за тебе таман е. (Не дека ја користам појака, уште сум на Windows movie maker:)

Темата е префрлена во соодветниот под-форум. Нема никаква допирна точка со веб дизајн и развој и графички дизајн.

Шо знам,пробај со sony vegas (мада ефекти потешко) ама види мош ке склопеш нешто.

Sony Vegas е добар програм...
Не е сложен како AAE ,ама ќе ти заврши одлична работа за Едит на видео фајлови,како и за рендер на истите... :icon_cool

Сакам да прашам како да го инсталирам VEGAS ама да не биде триал верзија, внесувам и серискиот број и се што бара и пак е триал. Ај помош за еден почетник :)

Сакам да прашам како да го инсталирам VEGAS ама да не биде триал верзија, внесувам и серискиот број и се што бара и пак е триал. Ај помош за еден почетник :)
Ти треба Patch. Па после ќе го прифати серискиот број и ќе се активира.

Ти треба Patch. Па после ќе го прифати серискиот број и ќе се активира.
Го симнувам од Zamunda како што пишува таму, така правам и на крај пак не бива. И се така секој месец го деинсталирам и наново инсталација,за нареден месец пак истото да го правам :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom