Ja idam u loret de mar pa me interesira nekoe iskustvo od tamu kaj sto kako i taka natamu ako nekoj bil neka dade predlozi kaj da se dvizam
Loret e top za zurki, diskoteki Tropic (mislam taka bese), colossos i holiwood obavezno, pijacki se dvizat od 10 evra nagore. Plazata e taa edna nema druga, so pokrupen pesok, moreto cisto. Obavezno ke ides na izlet vo Barselona, moj sovet da go posetis zabavnoiot park PortAventura, 50 evra e vleznica no vredi za sekoe evro (ova u slucaj da sakas rolerkosteri i takvii raboti.) Sega imas i aqua park, flamingo vecer....i uste milion izleti, ke si vidis sto ti odgovara
Ako te interesira uste nesto slobodno prasaj si
--- надополнето: Jun 16, 2011 2:38 PM ---
Лефкада има ФЕНОМЕНАЛНИ плажи.
Патиштата накај најубавите плажи(а тие се на западната страна од островот) се планински.Јас би препорачал кола обавезно,како и на секој остров е потреба-да зависиш од локалниот превоз и не е баш нај нај.Вака пали вози барем рентакар има ефтин,хјундаи атос или матиз и шибаш!
Нидри e ok,има просечна плажа но во околината има поубави една знам се викаше микрос јалос другата нешто на д но не памтам-тие беа ок!
Општо островот е убав,не очекувајте некаква забава,супер е за мирен одмор.
Ах и од карши е островчето на Оназис,Скорпиос и остр.Меганиси каде има тури со бродчиња обавезни за одење!
Fala na ogovorot. Vo sekoj slucaj ne planirame da zavisime od lokalniot prevoz no me interesirase dali moze so motorce da se proseta ostrovot ili patistata se ko za na sapka da se kacuvas pa ne moze so motor. Nie koga bevme na Krf cel ostrov so motorce go setavme i super ni bese, mozevme lesno da ja izbegneme guzvata, megu avtomobilite ke si pomines so motor i nemas gajle, a i polesno e za parking niz guzvite
pa od ovaja pricina najveke prasuvam dali moze i na lefkada so motor ili mora kola? Aj ako sakas ako si bil i na krf nekoja sporedba da mi napravis...fala