Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Е ако сега не даде Јанкуловска оставка, само ќе ја потврди непрофесионалноста, која тврдам дека ја поседува. И онака пробуваме да се европизираме, па нека го следи нивниот пример, ова да се случеше во некоја Европска земја, министерот истата ноќ ќе дадеше оставка, а ни на крај памет не би му паднало ДА ПРОБА ДА СКРИЕ !!
--- надополнето: Jun 11, 2011 9:18 PM ---
И тогаш ги ловеа братче ама ако не си приметил од кога се формирани алфите намален е криминалот.
Не сум приметил да ти кажам :) Можеби е до годините мои од коа знам за себе има Алфи :D
--- надополнето: Jun 11, 2011 9:18 PM ---
А никој.... епа добро тогаш нека има Алфи, незнаев дека не ги гонеле тогаш :)

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Па искрено вистинската борба против криминалот во МК почна од пред 4-5 години. Од тогаш се и големите заплени на дрога, апсењето на повеќе босови и на големи ѕверки. Сте слушнале порано некој мафијаш или поголема заплена на дрога да падне???

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Па искрено вистинската борба против криминалот во МК почна од пред 4-5 години. Од тогаш се и големите заплени на дрога, апсењето на повеќе босови и на големи ѕверки. Сте слушнале порано некој мафијаш или поголема заплена на дрога да падне???
Но тоа не им дава право да убиваат.Ако е специјализиран за убивање да не обезбедува обичен митинг.Тоа е исто како јас да учам за сервери а да ме вработат како дизајнер.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.323
Поени од реакции
8.328

Se nadevam deka ke ima protesti i denovive sto sledat oti goca i ivo aber nemaat za ostavka !!!
Rezil drzava !!!! horhe duri denes najde vreme da dade izjava za ubistvoto i gledam deka site politicari ova go karateriziraat so nesreken slucaj a jas imama da mu kazma Kurvi smredeno toa bese ubistvo krvta da mu ja ebam smrdena politicka !!!!Ostavka !!!!

ps,jas sum razocaran clen an tie sto gi pcuev vo postot i ne mozev da najdam spiljer da go skrijam seto ova :confused:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Не сум приметил да ти кажам :) Можеби е до годините мои од коа знам за себе има Алфи :D
:)
Де бе толку ли си мал. :) Алфите се од пред 5 години одприлика формирани. Очигледно е дека имаат голема заслуга за намалувањето на криминалот. Порано на секој чекор рекет се јадеше. Да не збориме за поголемиот криминал. Туку да не забегуваме офтопик. Според мене треба да остане еднициата да постои и барањата за да се распушти се неосновани. Поголема ќе биде штетата него користа од таква постапка.

Иначе добив информација дека Мартин имал кривична пријава. Можеби тоа било причината за брканицата.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Абе какво распуштање што ви е??? Не живиме у Норвешкаааа -знаете дека деца носат калаши по улица пљачкаат убиваат. Единствено треба да се побара зголемена контрола врз припадниците како и нивно дисциплинирање.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Кој криминал? Апсење на 16 - 17 годишни деликвенти?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=610111925365&id=13&prilog=0&setIzdanie=22302
Но јас нема да се задоволам само со казнувањето на крвникот и со вистинско реформирање на МВР, а не само за потребите на онаа досадна Европска Унија, оти ако ја реформираат полицијата како шпанската или грчката, фала им, не сакам. Мене ме интересира кој и како ќе ги казни медиумите и политичките партии, нивното перверзно однесување за профит, погазувањето на секоја човечка особина заради лични потреби и омаловажувањето на сопствениот народ, третирајќи го како неписмена раја. Каде да се бара правдата за гнасотиите што се излеваат сиве овие денови по убиството на момчето?

Една колумна која мислам дека треба да се прочита.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
И сега цвета држава и сакаш да кажеш дека сега немам криминал? Ама изгледа треба да се плашиме од тие што облекоја униформи и мене тама ми иде дека криминалците се сега во мвр.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Ќе цитирам еден мудар другар:"Власта мора да биде толерантна кон цајканите,и војската за еден ден ако се дигне народот, да не биде од страна на народот, и да не се сврти против власта,туку да ја штити";)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ќе цитирам еден мудар другар:"Власта мора да биде толерантна кон цајканите,и војската за еден ден ако се дигне народот, да не биде од страна на народот, и да не се сврти против власта,туку да ја штити";)
Еден ден кога ќе банкротираме и кога ќе нема плати да земат ќе видиш дека џабе толерантност кон полицијата. лани преку 2.5 милиони евра собраа од казни за плати. Оваа година не знам што ќе прават ќе видиме дали ќе издржи буџетот но како тргнало за една година и полицијата ќе протестира.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Абе какво распуштање што ви е??? Не живиме у Норвешкаааа -знаете дека деца носат калаши по улица пљачкаат убиваат. Единствено треба да се побара зголемена контрола врз припадниците како и нивно дисциплинирање.
Па официјално барање на протестиве им е да ги распуштат алфите. Незнам у кој свет живеат.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
За тоа си постои полиција, ваљда алфите не трчаат низ цела мкд да апсат упс мај бед(убиваат):cautious: деца шо пљачкаат киосци

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.230
Незнам дали свесно или несвесно манипулираш, ако ова го базираш врз претпоставка тогаш разгледај ги подобро барањата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom