Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Според последниве страници - мисија за уништување на протестов е успешна. Одлична работа партиски машинерии.
Никој нема да го уништи. Во Петок има протести во Скопје, Струмица, Битола, Куманово, Виница
ОК за петок, а за денес што, откажан да не е?!

Член од
18 март 2011
Мислења
12
Поени од реакции
1
Се надевам после овој немил настан многумина ќе станат свесни, иако на повеќето членови, кои гордо ги бранат тезите на нивните испрани мозоци - им нема спас. Мартине, почивај во мир.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Срамота.
Еден ред за убиениот, и после цел артикал за СДСМ. Сител се тешки гомна.
Тотална фекалија...
После ваков испад каде убиство,прикривање и дезинформации од надлежни служби, некој кој се шверцува за хомо-сапиенс ќе исере дека убиството било мотивирано од наводни партиски афинитети... бидејќи зема некаква цркавица...ништо...
Само целосен бојкот, кредибилитетот одамна го загубија “новинариве“ сега се на пат на непрепознатливост на било какви човеколики особини...

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Тотална фекалија...
После ваков испад каде убиство,прикривање и дезинформации од надлежни служби, некој кој се шверцува за хомо-сапиенс ќе исере дека убиството било мотивирано од наводни партиски афинитети... бидејќи зема некаква цркавица...ништо...
Само целосен бојкот, кредибилитетот одамна го загубија “новинариве“ сега се на пат на непрепознатливост на било какви човеколики особини...
Најтрагично е што новинарите сами си се рекламираат и се претставуваат како луѓе пратени од господ.
Демек каква професија имале ... рамо до рамо со витезите на англиската кралица. Си *бале мајката.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Срамота.
Еден ред за убиениот, и после цел артикал за СДСМ. Сител се тешки гомна.
Се нервирам кога овој грозоморен чин некои како тебе и слични го мешаат со политика, така да нема да коментирам кој прв политички почна бидејќи знаеме кој почна политиката со убиството да ја меша од медиумиве. Дај воздржете се од мешање на политика со овој немил настан

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Јас искачам за 3 минути и идам на протест. Многу добро знам од кои причини и многу добро знам за кого. И не ме боли к** дали ќе ме снимаат, дали ќе ме обојат, што ќе ми припишат.. Одам да протестирам за себе, за брат ми, за другарите, за убиениот, за сите што ги познавам и не ги познавам, за правда. Ако сте луѓе, ќе си ги оставите партиите дома, ќе дојдете во својство на луѓе, и ќе помогнете да ги спречиме тие што ќе се обидат (ако се обидат) да му придадат поинакво значење на протестот. Ако не сте.. не сте ни потребни да изразите поддршка. Поздрав :mad:

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Е страшно е да и паднеш во очи на власта, а уште полошо е ако плус тоа немаш ни членска книшка од политичка партија која е во опозиција. Испрани мозоци, роботи, или е црно, или е бело, нема трето. Народот очигледно е многу добро истрениран да не прави голема галама без оглед на тоа за каква страшна неправда се работи. И не ве разбирам, да не очекувате случајно некои разни млади бизнисмени, тешки снобови, или мејнстрим овци да излезат на вакви протести? Поверојатно е да протестираат некои луѓе кои биле замарани од цајканите, и тоа можеби само заради тоа што им изгледаат сомнително. Јас лично очекувам на протест да ги видам најхрабрите, најпрогресивните умови од младината. А патем, мнозинството од македонската младина гадно смрди, од дното на мизерните им души!

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Пуштајте некој слики одвреме навреме.

Член од
6 јуни 2011
Мислења
52
Поени од реакции
25
Направи ли некој онлајн петиција? И имаат ли водач на протестите за денеска? Ако имаат да се замолат субјекти од политички партии да го напуштат за да не можат овиа гомнашинерии како шител да ги поврзуваат со опозицијата.

Г

Грејвдигер

Гостин
Пуштајте некој слики одвреме навреме.
Ќе биде...

Направи ли некој онлајн петиција? И имаат ли водач на протестите за денеска? Ако имаат да се замолат субјекти од политички партии да го напуштат за да не можат овиа гомнашинерии како шител да ги поврзуваат со опозицијата.
Нема мешање политика, свесна е организацијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom