Убиен ученик во тепачка во средното училиште „Здравко Цветковски“ во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека се еб*т кретените.

Зоолошка :@

И јас би рекол недај боже да има меѓуетничка позадина. Бог да го прости детето.

Македонци и албанци/

Ќе чекаме потврда по медиумиве не пишува ништо. Ама ако е точно ќе треба една масовна рација. А не ме чуди и да се затскрие со оглед на тоа дека уште нема кривични за господата што пробаа да ја рушат црквата на Кале!!!! Срамота!!!!

Не се глупирајте многу ,без разлика што е ,бог да го прости ..

Напаѓачите само на бесилка на плоштад, само така ќе се опаметат другите! Безразлика дали е Македонец, Албанец или било што ..

more supce od kaj pocna vojnata koga togas pak ce se otvori frontot
ps pazi nekoj od brajkava da ne ti frli mobilen hah aah a po greska

Море детенце, нека ти текне од кај почна војната.
И не ја терај дискусијва у погрешен правец, не се прај петел.
Дете било УБИЕНО у тепачка, без оглед на која етничка заедница припаѓа, жално е.
А за браќата, не се секирај ако ми фрлат ќе им го вратам назад.

ако се меѓуетнички мотивирани тепачки тие во Струга во Нико Нестор беа едно време секојдневие да не заборавиме само благодарение на полицијата едно време спласнаа

Аман бре луѓе што се случува со тепачкиве и убиствава по училиштата :( Како и да е, без разлика дали починатиот е албанец или македонец, нека почива во мир. И прекинете со муабетите за војна уште тоа ни фали.

добро бе на што личи ова, мора да се донесе обезбедување во сите основни и средни училишта, ова на ништо не личи срамота, бог да го прости а за повредениот да оздрави што поскоро, ова го има само во африканските земји, мора да се избришат вакви копилиња од од мапата,
бог да чува......

komando, уште еден испад и провокација и го губиш пристапот до темава.
Продолжете со дискусијата, но внимавајте на јазикот.

Бог да го прости. Се' очекував ама убиство во школски двор не.....

Бог да го прости. Се' очекував ама убиство во школски двор не.....
Зашто,мене ич не ме изненади.. Дури и очекував, какви издркотини има у оваа држава, па и малку има,фала на бога

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom