E batinja sea pa ja ke vi kazam so mislam za spoto i za pesnata...
Iskreno... nisto osobeno od celata ekipa.Nisto osobeno...
Eden obicen ritam na loop, i site zaedno skokat i se derat kako ne gi boli kur i toa ne na makedonski jazik pazi... Idi u Kurac ..kako i da e .. produkciski goce tapa .. ok ... boom bap razbiram .. ama za mcja i producenti od takov kalibar e smesno da izlezat na tv i da se derat so lirika bez nikakva smisla i bez nikakva kreativnost...za moment si pomisliv deka mozebi sakaat da pokazat deka i so mnogu ednostavno mozat da bidat pak raperi od klasa ..Ama po sto???So obicen loop koj sekoj od nas gi ima i so dva semplovi i text koj go pisuvale vo 6 oddelenie .. Pa i dzaka nakot vo filmot "magijata na edna kultura" naza deka kako mali pisele takvi textovi ... i sto cel zivot li taka ??? Pa se ocekuva nesto mnogu po kreativno od ova .. vo ovoj slucaj za mene slatkar e mnogu po ok so onaj spoto so se glupira koa veli uzivaj picka si ....
Ne znam ... ne mi se dopadna ova .. idi u kurac spot za na tv i sto ??? Sto ke pokaze ovoj spot i ovaa pesna ako se puste na balkansko nivo ??? Sto pravat legijata od mk ?? Terat u kurac .. .ama aj da ne bidam hejter sepak imaat i mnogu drugi dobri proekti .. taka da ne e se crno ... samo ovoj proekt za mene e 3 od 5 .... cekame sledno .. da videme sto ke bide .... tonyo san ....
peace ..