Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas sakav da kazam deka mozebi crnata materija e nekoj vid na energija koja ja odrzava vselenata.
da,imame vreme do 2012godina............
Темната материја не може директно да се посматра бидејќи не емитува доволно електромагнетна радијација, но таа има некаква гравитациона со која делува на материјата, па на тој начин ја посматраат научниците. http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_matter
антиматерија, темна материја...
до кога веќе бе...
само пуштаат хипотези, хипотези и само хипотези.
не ќе му излезе некоја равенка и... нова хипотеза.
а што реално имаат докажано и потврдено?!
и кога ќе видиш, цела физика на хипотези се заснова. Една да се покаже погрешна, ја снема физикава како што ја знаеме.
не е и се баш вака, ама ...
а што се однесува на темната материја, ај баш нека докажат...
postoenjeto na antimaterijata ne e hipoteza,toa e naucno dokazano deka postoi.антиматерија, темна материја...
до кога веќе бе...
само пуштаат хипотези, хипотези и само хипотези.
не ќе му излезе некоја равенка и... нова хипотеза.
а што реално имаат докажано и потврдено?!
и кога ќе видиш, цела физика на хипотези се заснова. Една да се покаже погрешна, ја снема физикава како што ја знаеме.
не е и се баш вака, ама ...
а што се однесува на темната материја, ај баш нека докажат...
според хиптезата за ТМ таа е совршено гравитационо постоење, т.е пројавува најголема гравитациона енергија воопшто, а тоа знечи дека и не емитува воопшто
Бараш да дискутираме на тема на која никој не е компетентен, а сепак секој ќе дели памет.
Веќе не знам што е целта на форумите искреноТоа е целта на форумите нели?