Дете убило куче, го одрало, испекло и го изело?

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто би јадел куче?

Ама добро па... ретардирано било детето.

Штом го изело до крај значи вкусно му било,а дали со тоа пиел Амди Бајрам ака Кока кола?:pipi:
Не пиел Амди Бајрам, пиел Амди Барјам ЛАЈТ (БЕЗ ШЕЌЕР) да не му го заблажи апетитот. :party2:

незнам зошто толку прашина се крева, кучето е познат специјалитет мислам дека беше на кореа, прашање е само на вкус, ајде да ги осудиме сите оние луѓе кои во руралните средини секојдневно колат јагниња, овци, кози, говеда, свињи, коњи и т.н.
не дека сакам да изгледам ко фрик ама дај размислете малку објективно
единствено чудно нешто за мене тука е тоа што го јадело во нехигиенски услови

незнам зошто толку прашина се крева, кучето е познат специјалитет мислам дека беше на кореа, прашање е само на вкус, ајде да ги осудиме сите оние луѓе кои во руралните средини секојдневно колат јагниња, овци, кози, говеда, свињи, коњи и т.н.

agree за објективноста...

ама сеа...немало шо да јаде дома - па заклало куче , или? О.о

и плус то дочитај го текстот кучето имал сопственик така да никој нема право да му го убива кучетооооооо

Се крева прашина затоа што се случило во овие простори, ова не е Кореа, па ајде ќе јадеме кучиња и мачки. Значи тоа барем кај нас и во земјите наоколу се смета за нешто сосема гадно и неприфатливо за јадење.

И ок, никого нема да осудиме ако отиде во Кореа седне во ресторан и нарача свежо куче. Али овде работата е поинаква. И мене детето по начинот на кој што го извршило тоа ми делува како психички пореметено.

Се крева прашина затоа што се случило во овие простори, ова не е Кореа, па ајде ќе јадеме кучиња и мачки. Значи тоа барем кај нас и во земјите наоколу се смета за нешто сосема гадно и неприфатливо за јадење.

И ок, никого нема да осудиме ако отиде во Кореа седне во ресторан и нарача свежо куче. Али овде работата е поинаква. И мене детето по начинот на кој што го извршило тоа ми делува како психички пореметено.

Нема што да ти делува кој нормален ќе масакрира куче и ќе го јаде? САМО НЕКОЈ ЛИЗНАТ КАКО ОВОЈ...

значи така се движи младинава...
отидовме јабана.

постапката на колење туѓо куче е крајно неморална, но
да ѓи прашам згрозените светци на темава: какво месо мислите дека јадете кога јадете ќебапчиња или плескавици?

постапката на колење туѓо куче е крајно неморална, но
да ѓи прашам згрозените светци на темава: какво месо мислите дека јадете кога јадете ќебапчиња или плескавици?

Растително!

Господе, какви психопатчина има само :tapp:
Не е работава какви психопати има, туку колку наивни луѓе има што веруваат во се што ќе прочитаат... Не бидете до толку...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom