Дете убило куче, го одрало, испекло и го изело?

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Четиринаесетгодишното момче наводно во една напуштена фабрика во Србија го одрал кучето кое го убил, па го изел неговото месо. Прво се признал, а подоцна се предомислил и одрекол.

Полицијата открила дека малолетникот посетувал посебна програма во училиште и дека во напуштената фабрика го убил кучето, па го одрал, испекол и изел. Пред полицајците признал што направил, но подоцна на сослушувањето во полициската станица, одрекол се што претходно кажал.

Тој бил приведен откако еден жител го пронашол измасакрираното куче во напуштената фабрика. Рајко Келјевиќ го барал кучето кое го чувал, а откако видел како детето носи две кучиња во фабриката, го прател за да биде сведок на страшниот злочин.

Убиеното куче било без задните нозе и дел од ребрата, а кожата му била одрана. Дека момчето бил убиец на кучињата потврдуваат предмети кои биле најден во фабриката, односно ланецот и ножот.

Мештаните неможеле да поверуваат дека 14 годишното дете можел да направи таков злочин. Тој бил пуштен на слобода и не се знае какви мерки ќе бидат превземени против него.

Господе, какви психопатчина има само :tapp:

Се има на светов, можеме наскоро да очекуваме да убие некое дете човек и него да го испече и да го изеде.Едноставно денес се е забегано

Абе ова идиотче сега куче убило а подоцна ке почне и луѓе да убива....во затвор СМРТНА КАЗНА за него.. тоа се почнува со животни па тоа е досадно па преминува на луѓе алооооооооооооооо осветете се само КУРШУМ ВО ГЛАВА ЗА ОВОЈ ИДИОТ !!!!!!!!!!!

А што бара темава во чек дис аут ?
ова психолошки треба да се анализира.

е немаме,али во општи муабети би било посоодветно али ,што е тука е.

Само ме интересира каква програма посетувало во училиштето ? Посебна програма ? втњ

а, што ако било навистина гладно - се запрашал ли некој

Посебна програма, ваљда за кинези :pos:
А стара кинеска поговорка е: Куче што лае, не е доволно печено :)
Ако некогаш патот ме однесе во Кина, ќе морам да го пробам и тој традиционален кинески специјалитет.

Се има на светов, можеме наскоро да очекуваме да убие некое дете човек и него да го испече и да го изеде.Едноставно денес се е забегано
Тоа се има веќе случено. Во Германија не знам која година. Човек дал оглас во весник "Барам човек да го испечам и да го изедам", на ова се нашол некој будала што се пали на ова па се нашле двајцата. Рамштајн дури имаат песна за оваа дешавка само да ми текнеше која беше.

Посебна програма, ваљда за кинези :pos:
А стара кинеска поговорка е: Куче што лае, не е доволно печено :)
Ако некогаш патот ме однесе во Кина, ќе морам да го пробам и тој традиционален кинески специјалитет.
Мала исправка, кучињата се корејски специјалитет, не кинески. Кучиња за јадење можеш да најдеш само во Кореја и во корејски ресторани низ светот, не го руши угледот на преубават кинеска храна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom