T
Tetro
Гостин
Ништо чудно од нивна страна. Не се сеќавам кога ја клонираа Доли дали имало протести??Него сеа си мислев кои протести ќе се дешаваат од религиозни фанатици кога би се случило клонирање...на мамут.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо чудно од нивна страна. Не се сеќавам кога ја клонираа Доли дали имало протести??Него сеа си мислев кои протести ќе се дешаваат од религиозни фанатици кога би се случило клонирање...на мамут.
Добар предлог.Како што почнало.. незнам до кај ќе догураат..ехх таа технологија.... Иам предлог, клонирајте ги Мајкл Џексон, Кобејн, Џон Ленон, Боб Марли, Чегевара..
И јас сакам мамут. За по дома едно
Фактички ќе имаме мамум со помали димензии кој многу поеќе ќе личи на слон, и ќе има само мали влакна, 50 % генетски материјал ќе има од мајката, 50 % од мамумот.
За жив диносаурус добро би било да се пронајди,иако тешко им оди со ископувањето.
А со втората реченица ме насмеа ептен![]()
Со оваа технологија штом можат да се клонираат мамутите сигурно би можело да се направат клонови и од некои видови диносауруси, или можеби не?
Интересно!
Можам само да замислам чим мамути ќе клонираат, што до сега имаат тогаш се клонирано.... who knows...
Не ми се допаѓа идејава, самата природа решила дека овој вид треба да изумре. Зошто би ни служеле мамути?
Не се согласувам со тебе. Мамутите изумреле поради пад на метеор/астероид на земјата што предизвикал изумирање на 70% од живиот свет вклучувајќи ги и диносаурусите. Природата немала вмешано прсти во нивното изумирање. Што ако и денес падне такво небесно тело, нашето изумирање ќе биде бидејќи природата така сакала?