Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
darjanmk напиша:
Denes site mi vikaa deka kako navijac na inter sum broel UNO DUE MILAN QUATTRO SHALKE. Ok ke brojam taka ama jas barem mozam da izborjam do 18 za razlika od nekoj navijac na milan koj moze samo do 17.
се лажеш, и ние можеме до 18

слободно, преброј ги :icon_lol:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Примаверата денеска победила со 5-0, 4 гола на Џакомо Барета и 1 гол на Хотор. Со оваа победа се искачуваат на 2-рото место. Следната недела играат со Удинезе.

Мексес изјавил дек најверојатно ќе ја продолжи кариерата во Милан.

Сидроф наводно постигнал договор со Коринтијас.

Неста нема да ја заврши кариерата по крајот на сезоната.

Астори изјавил дека Милан и Каљари ќе одлучуваат за неговата иднина и дека е среќен и се гордее со тоа што од Милан сакаат да го вратат...

Јас лично посакувам Астори да дојде, осеќам дека со Силва ќе убиваат :).

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Значи дефинитивно нема да игра веќе Јанку, ова е последната негова сезона, дефинитивно оди во Чешка...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Толку од Јанкуловски сезонава...криво ми е што не играше додека беше повреден Замброта.Да играше тој место Антонини сигурен сум дека сега разликата помеѓу нас и Наполи/Интер ќе беше многу поголема.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Толку од Јанкуловски сезонава...криво ми е што не играше додека беше повреден Замброта.Да играше тој место Антонини сигурен сум дека сега разликата помеѓу нас и Наполи/Интер ќе беше многу поголема.
Тек после тие изгубени бодови, беше откриен талентот на Јанку од страна на Макс :icon_lol:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
се лажеш, и ние можеме до 18

слободно, преброј ги :icon_lol:
хах па ако глеаме така они цел живот не научиле да избројат појше од 38, за разлика од милан кој има 45 титули(серија а, куп на италија, суперкуп на италија, ЛШ, уефа куп, светски фифа куп, уефа супер куп)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
хах па ако глеаме така они цел живот не научиле да избројат појше од 38, за разлика од милан кој има 45 титули(серија а, куп на италија, суперкуп на италија, ЛШ, уефа куп, светски фифа куп, уефа супер куп)
знаат знаат добро до 45 па и више ама само години да бројат :)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Се поизвесно е дека Мексес и Таиво ќе дојдат на лето како слободни играчи, и би дошле како соодветно засилување за централната и левата бековска позиција. Откако би дошле, Милан ќе може целосно да се сконцентрира на средината. Инаку ако веќе Берлускони се занесува со “невозможни“ трансфери како К.Роналдо, подобро нека го земе Фабрегас... цената му е одредена од Арсенал (50 милиони фунти) па ако им се даваат до толку пари добра инвестиција ќе биде.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Се поизвесно е дека Мексес и Таиво ќе дојдат на лето како слободни играчи, и би дошле како соодветно засилување за централната и левата бековска позиција. Откако би дошле, Милан ќе може целосно да се сконцентрира на средината. Инаку ако веќе Берлускони се занесува со “невозможни“ трансфери како К.Роналдо, подобро нека го земе Фабрегас... цената му е одредена од Арсенал (50 милиони фунти) па ако им се даваат до толку пари добра инвестиција ќе биде.
Пред некој ден прочитав дека Барса нејќеле да го земат, пошто изигравал курназ, каснел на тренинг и други Ибра wanna-be работи...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
^ 4 играчи спомнав, барем да болдираше да знам на кој мислиш :). Фабрегас претпоставувам?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Недела од 20:45 Фиорентина - Милан
Истиот состав што играше против Интер највероватно ќе игра и со Фиорентина едно Ибрахимович ако игра на местото на Робињо за Пирло не ми се верува веднаш да добие шанса во првиот тим.

Kajgana Shop

На врв Bottom