Skype - down?

• Креатор на темата Креатор на темата 123456
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.262
Поени од реакции
8.378
што се дешава со скупе работи ли кај вас неколку што прашав исто и кај мене немозам да се конектирам, некој од вас ви работи ли?

Кај мене работи, само никој неам онлајн.
Дај доете :)

Нигде не работи скајп, паднат е секаде, На Твитер полудеа...... безброј твитови во секунда....

„Some of you may have problems signing in to Skype – we’re investigating, and we’re sorry for the disruption to your conversations.“ @Skype

SKype има проблеми ... сериозни ...

или воопшто неможе да се логирате или и да се логирате сите контакти се offline да се надеваме дека нема да биде како во 2007 кога неколку денови траеја проблемите...

SKype има проблеми ... сериозни ...

или воопшто неможе да се логирате или и да се логирате сите контакти се offline да се надеваме дека нема да биде како во 2007 кога неколку денови траеја проблемите...

Не знам што и како била работава во 2007ма, ама откако склучија договор или што ти знам таму со Фејсбук и го интегрираа истиот, ептен глупо ми делува Скајпот и некако престанав да го користам. Сега се логирам само по потреба ако ме побара некој и то... :|

Bez skype ne se dise *** za komunikacija bilo kade vo svetot ..ExtrA E ....se nadevam deka za brzo kese vrati On Line

А јас па се мачам веќе 2 саати да го направам. :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom