"Полат Алемдар" во Тетово?

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Локација
Струмица
Колку што гледам на видеото ова е турчинот што го глуми ликот на Полат Алемдар во "Долина на волците". Иако не ја гледам серијата знам дека ова е глумецот. Но малце ми е нејасно како се најде тој овде во Македонија и Тетово. Некој да појасни што уствари се случувало таму?

Видеата се ставени во Септември 2009-та година....И јас незнам како се случи ова ниту кога, се сомневам да не е некоја монтажа, можеби типов бил некаде во Турција ама го направиле како да е во Македонија, но сепак на ова видео долу на масата се гледа Македонското знаме ако добро гледам, односно мислам дека се Турското, Македонското и Албанското.

Aha, znaci ovoj e toj, jas pa nemav pojma koj e toj a toj sakase da mi bide bide prijatel na face b.ama jas go otkaciv.

И во Охрид беше.... имаше некој филм шо го снимаја,па некоја сцена ја снимаја Охрид.И тој беше,и Абдулхеј.......Е сега дали е ова за истото,нензам...:)

И во Охрид беше.... имаше некој филм шо го снимаја,па некоја сцена ја снимаја Охрид.И тој беше,и Абдулхеј.......Е сега дали е ова за истото,нензам...:)

Ама чудно ми е зошто никој не кажа ништо за ова, ниту еден медиум не пренесе дека овој ќе доаѓа тука во Македонија, барем јас колку што се сеќавам.

Нема шанси да е ова во Македонија.
Волкава маса народ како на вториот клип би привлекла невидено медиумско внимание.

Ама чудно ми е зошто никој не кажа ништо за ова, ниту еден медиум не пренесе дека овој ќе доаѓа тука во Македонија, барем јас колку што се сеќавам.
Затоа реков дека незнам дали е ова истиот период кога дојде во охрид.Тука дојде негдека 2008,летото,ама не се крена толкава помпа,по што никој не го знаеше,освен турците што живеат во Охрид,кои знаеае каде ќе снимат,и беа таму да го видат.Фризерот шо ме шиша, е Турчин,и сликан е со нив двајца :)

Видеата се ставени во Септември 2009-та година....И јас незнам како се случи ова ниту кога, се сомневам да не е некоја монтажа, можеби типов бил некаде во Турција ама го направиле како да е во Македонија, но сепак на ова видео долу на масата се гледа Македонското знаме ако добро гледам, односно мислам дека се Турското, Македонското и Албанското.

Во Македонија е ова 100% не го гледав целото видео меѓутоа во последната минута јасно се слуша како во позадина некои викаат Гостивар,потоа камерманот веројатно вика е ајде гостивар/гостиварци.... и се слушаа луѓето од обезбедувањето како викаат ајде,ајде.
Како детектив сум у пичку матер.

Волкава маса народ како на вториот клип би привлекла невидено медиумско внимание.

Точно дека е малку нејасно, ама на третиот клип јас како што гледам напред ги има знамињата Турција и Македонија, и мислам дека назад е Албанското. Објаснување за ова некој? Тетовчаните членови на форумот можат ова да го разјаснат, дали навистина бил во Тетово или е само бледа монтажа.

--- надополнето ---

Во Македонија е ова 100% не го гледав целото видео меѓутоа во последната минута јасно се слуша како во позадина некои викаат Гостивар,потоа камерманот веројатно вика е ајде гостивар/гостиварци.... и се слушаа луѓето од обезбедувањето како викаат ајде,ајде.

Точно, јасно се слуша од 8:08 па понатаму како некој во позадина вика "ајде ајде ајде....":vozbud:

Па никој не знаел зошто ова е 2007 а може и 2008 кога не беше серијата пуштена кај нас, знам уште тогаш на а1 кажуваа дошол познат турски актер во Тетово. Си ја промовирал новата сезона на серијата низ балканот. А изгледа го имало на некоја албанска тв уште тогаш.
Еден колега на брат ми е Турчин и разогаварале што ќе биде понатаму во серијата (тоа беше уште пред 5-6 месеци кога беше првата сезона) и овај му раскажувал и му кажал дека Полат има дојдено овде, само не сум сигурен дали 2007 или 2008.

Да, мислам дека е точно ова. Јас сум од Тетово и лани, мислам дека тогаш почна серијата, се зборуваше дека главниот лик бил кај нас. Не ја гледам серијата, а и тогаш не беше многу популарна, но знам дека се спомна ова.

конечно на некој што му работе кликерот .

Овој дел е во Гостивар,во право е phoenix,од позадина се гледа трговскиот центар Импортане,сум бил во него и ова е 100% таму,само незнам која година ова било.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom