Н
'Никола'
Гостин
Анкетава бе, Која е најдобра лига од НАВЕДНАТИВЕ??
Дај ми 3 аргументи,и ќе речам во право си:smir:Да си бидеме реални и да не се залажуваме и и сто така да не зборуваме со срце,ама Премиер лигата шо е на 1 место е и нема да биде симнет уште многу време.
Хахахахахах .....кај ти текна бе,кај виде хахахАнкетава бе, Која е најдобра лига од НАВЕДНАТИВЕ??
1.Види ја табелата и тоа од 1 до 4 место види колку е бодовната разликаДај ми 3 аргументи,и ќе речам во право си:smir:
--- надополнето ---
Хахахахахах .....кај ти текна бе,кај виде хахах
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Анкетава бе, Која е најдобра лига од НАВЕДНАТИВЕ??
Хах..ајде кажи ми...зошто би гласал за лигата од кај што е мојот омилен тим?Нема врска јас мислам...Нема поента темата,секој ќе си гласа за „своите“.
*на домашен терен..Хах..ајде кажи ми...зошто би гласал за лигата од кај што е мојот омилен тим?Нема врска јас мислам...
Точно дека гласав за Премиер,не ради Манчестер туку интересните дуели кои ги нудат тимовите низ цела сезона...ќе се сложиш ,така?
Можам слободно да кажам дека сегашен тим на Сандерленд комотно би ја победил Рома/Лацио од италија , Атлетико Мадрид/Севиља од шпанија Леверкузен и Маинц од Германија...
Да ама 2009/2010 во Полу финале немаше ниедна Англиска Екипа.1.Види ја табелата и тоа од 1 до 4 место види колку е бодовната разлика
2.У лига на шампиони прехлани имаше у полуфинале 3 од можни 4 екипи од Англија.
3.Се игра најбрзиот , најборбениот,најинтересниот фудбал.
4.У финале од 2005 до 2009 у финале ЛШ имало барем една Англиска екипа,а у 2008 две.Ако не знаеш или не се сеќаваш ќе те потсетам:
2005:Ливерпул-Милан
2006:Арсенал-Барса
2007:Ливерпул-Милан
2008:Челзи-Манчестер
2009:Манчестер-Барса
Плус еден аргумент ти дадов :pos2:
Па еве ти ги последните 6 години.Само у една немало ниеден претставник,а у другите години партали праеле,е сега ти шо сакаш си прај.Фактите се на страна на ПЛ и види ја анкетата веќе кога одиш во крајности.Да ама лани во Полу финале немаше ниедна Англиска Екипа.
Па и во 2004 имаше еден полуфиналист, Челзи.. Во 2003 не, во 2002 - Манчестер...Па еве ти ги последните 6 години.Само у една немало ниеден претставник,а у другите години партали праеле,е сега ти шо сакаш си прај.Фактите се на страна на ПЛ и види ја анкетата веќе кога одиш во крајности.
хаха,знам бе баче,али нели го гледаш.Си ја праи неговата Премиер Дивизион нај нај , а најјаката лига ја праи дупка. :pos2:Па и во 2004 имаше еден полуфиналист, Челзи.. Во 2003 не, во 2002 - Манчестер...
Не не јас во мојот пост со кој ја отворив темава кажав дека му нема Равен на Премиер Лигата.хаха,знам бе баче,али нели го гледаш.Си ја праи неговата Премиер Дивизион нај нај , а најјаката лига ја праи дупка. :pos2:
То не го одреквам...и зато напишав погоре дека моментално уште ја сметам Пл за најака лига.Но ако годинава екипа од ср земја освојт ЛШ,поготово од Шпанија.....а поготово Барселона или Реал,ќе и се одземе титулата најдобра.Најинтересна и најнеизвесна,да тоа ќе стои,ама најдобра,мислам не!:smir:1.Види ја табелата и тоа од 1 до 4 место види колку е бодовната разлика
4.У финале од 2005 до 2009 у финале ЛШ имало барем една Англиска екипа,а у 2008 две.Ако не знаеш или не се сеќаваш ќе те потсетам:
Контра аргументи:1.Види ја табелата и тоа од 1 до 4 место види колку е бодовната разлика