Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Премиера кај нас

• Креатор на темата Креатор на темата Mayden
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ајде да се организираме да идеме во Бугарија.:D

http://harrypotter.warnerbros.com/harrypotterandthedeathlyhallows/mainsite/index.html

Еве прочитај што пишува под HP7 Part 1. Experience it in IMAX. Јас бев и за Аватар. Киното е лудница. Платното е огромно.

едит: Сега прочитав, првиов дел нема да биде во 3D. Било планирано за 3D, ама на крај откажале.

[/COLOR][/LEFT]

:icon_lol:

Абе веќе ви напишаа погоре дека Хари Потер нема да биде во 3Д

Иде денес некој во 4 саат да го гледа филмов?

Го гледав филмот и мислам дека одлична идеја е што е поделен во 2 дела. Филмот не е ништо спектакуларно, барем таков впечаток имам. Ама има повеќе детали, нема толку работи скокнато како во другите делови. На моменти е навистина напнато, има доволно акција. Исто и многу ми се допадна крајот. Се на се, мислам дека вреди за парите.

Штом ја ставил на слика Ема Вотсон ,тешко дека ќе му здосади.
И јас сум голем фан на Хари Потер,да можам пак би ги изгледала сите дела,ама некако секој ден да го гледам не знам,потполно го/ја разбирам.
Барем подобро ке го изгледам Хари Потер,отколку филмови со крвишта,тепачки и такви работи.:)

Нема шанси бе,нерд сум по филмов,остајте ја сега Ема Вотсон. Вие бевте?

Нема шанси бе,нерд сум по филмов,остајте ја сега Ема Вотсон. Вие бевте?

Jaс и да сакам не можам,изгледа ке почекам да го извадам од интернет,инаку имаше заинтересираност за филмот?

Имаше и двете сали беа полни до фул а кога искачавме надвор се чекаше ред.Не идеш во кино бе:(

Па што оти не е сниман во 3Д, во Софија сепак има и IMAX кино :)

Jас бев денес на премиерата од 16. Супер беше филмот, одваj чекам да го прикажат и вториот дел :) ќе биде интересно...
само жал ми падна за Доби, не требаше да умре х)

Означи спојлер друг пат! - џимеј

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom