М2 Потрага по Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Не, не е местено да тепа Филип туку јас мислам дека е одбран намерно за со него да си игра Дарко како со мало дете. Така изгледа на фаца, наивен. Ко Ламбе.
Кај се 4плеј, кај е Александра, Кај е Туна, кај се сите?
Минатото м2 шоу победи Ламбе. Слушнал некој за останатите?

Иначе конкретно за ова финале имаше стварно многу добри вокали, оној што го следел шоуто последниве 4-5 недели сфаќа што зборувам. Посебно Филип се покажа у последното такмичење со Зајди зајди.
Но песниве ги скинаа младиве. Текстовите беа од типот ''дојди да ти доам, да ми доеш да те гушнам''. Наслов за песна за финале : Паднати Херои?!?

Не, не е местено да тепа Филип туку јас мислам дека е одбран намерно за со него да си игра Дарко како со мало дете. Така изгледа на фаца, наивен. Ко Ламбе.
Кај се 4плеј, кај е Александра, Кај е Туна, кај се сите?
Минатото м2 шоу победи Ламбе. Слушнал некој за останатите?

Иначе конкретно за ова финале имаше стварно многу добри вокали, оној што го следел шоуто последниве 4-5 недели сфаќа што зборувам. Посебно Филип се покажа у последното такмичење со Зајди зајди.
Но песниве ги скинаа младиве. Текстовите беа од типот ''дојди да ти доам, да ми доеш да те гушнам''. Наслов за песна за финале : Паднати Херои?!?

Како може да не е наместено, а да е намерно одбран? Штелувана победа беше ова.

:) Грешно се изразив, сакав да кажам дека не беше платено Филип да победи, туку е најмирно и најнаивно за Дарко да може да си игра курташак со него.

Не ми се верува. Мислам дека М2 се свесни дека Евгенија, Сара, Петар можат да бидат многу поголеми ѕвезди од избраниов. На сите претходни емисии овој добиваше критки од жирито и сега одеднаш му дадоа најмногу поени.
Затоа мислам дека добро си платил.

Мене фаворити ми беа Сара и Филип, победи баш еден од моите фаворити, плус Сара е втора,има глас детето ке го биде.

Според мене подобро беше М2 барем на нив им се остварил сонот да имаат песна ,а овие Идол нека пеат во финале туѓи песни и после нека бркаат работа самите за тоа каде да снимаат песна

Јас гласав за Евгенија, сонценце е :)
Ако добро се сеќавам првиот М2 албум беше на Туна, иако таа година победи Елена.

Како и да е, се надевам дека М2 ќе најдат текстописец кој знае да напише добар текст, за од оваа генерација да извадат по некој квалитетен албум.

Што има врска кој победил?не значи дека ке успее,другите можат повеке да просперираат на сцената отколку победникот на ова шоу...има многу примери,победувале а ги нема никаде.

Што има врска кој победил?не значи дека ке успее,другите можат повеке да просперираат на сцената отколку победникот на ова шоу...има многу примери,победувале а ги нема никаде.

Па баш победниците нигде ги нема.
Идолот што беше пред неколку години, таа Мина нигде жива ја нема. Ноне колку-толку, барем тука ја знаат.
Од Звезде гранда секоја година до сега, победникот не е најуспешен. (Се срамам што го знам ова.)

Ако компарираме М2 со Идол, сепак после шоуто М2 кандидатите подобро поминуваат од Идол кандидатите.
Се ежам на изведбава, иако при плејбеков праат грешки.

Како и да е, треба да се направи пауза од неколку години без никакви избори за млади таленти за да може да се појави навистина талантирана генерација.

Ако компарираме М2 со Идол, сепак после шоуто М2 кандидатите подобро поминуваат од Идол кандидатите.
Се ежам на изведбава, иако при плејбеков праат грешки.

Како и да е, треба да се направи пауза од неколку години без никакви избори за млади таленти за да може да се појави навистина талантирана генерација.
Од каде знаеш дека подобро поминуваат?
Па Идол уште не е завршено, а досега оние од Идол ги знае цела држава а за М2 не се ни знаеше дека повторно има шоу.

Зборам за тоа како беше во минатото. Историја... од историјата учиме... според историјата можеме да ја предвидиме иднината...

Колку мрзам луѓе што се инатат како телиња..................ај бар да се во право.

Али ај ќе ги видиме и тие од идол до кај ќе истуркаат,тоест кој ќе ги туркна низ кариерата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom