Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кинеска роба, проблеми уште од сега, катастрофално планирање и штедење за материјалиплус и ги знаеме ЈСП какви се и колку се грижат за автобусите, ја им давам максимум 10 години додека да станат исти ако не и полоши од сегашниве крнтии.Децо... без политики ве молам. Автобусите кога ќе го донесат ќе ги користиме како знаеме и умееме. Подобри ќе бидат од оние старите кои сега сообраќаат. Кога ќе дојдат на власт другите, нека купат уште толку автобуси, по свој ќејф. Јас нема да имам против.
Аман веќе еднаш со предрасудите. Во Кина се прават и убави работи. Еве на пример Lenovo компјутерите се 100% кинески продукт. Тоа што кај нас долго време беше увезувана роба правена на кајчиња, шверцувана преку Бугарија, не значи дека се што е Made in China е чкартоина.
Кинеска роба, проблеми уште од сега, катастрофално планирање и штедење за материјалиплус и ги знаеме ЈСП какви се и колку се грижат за автобусите, ја им давам максимум 10 години додека да станат исти ако не и полоши од сегашниве крнтии.
Горниот дел од автобусот за старци што се возат петок гага. :star:Горниот дел од автобуост за пигмејци![]()
Шо народ ќе бевте, де стариве не ви чинеле, де сега нови ќе носат сметало шо биле кинески. Ебате луѓето, пушти ги со коњи и магариња да идат а не да им модернизираш јавен транспорт.
Горниот дел од автобусот за старци што се возат петок гага. :star:
^^^
Зошто го запреа трамвајот..ја почнаа таа идеја да ја фураат и толку..па Костовски 4 години само за тоа си збореше човекот не е фер :pos2: