Проблем при играње

• Креатор на темата Креатор на темата Darkosk87
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 август 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Imam AMD 5000+ 2.6Ghz GeForce 9500GT 1gb 3GB DDR2 maticna M2N XPlus

koga igram nekoja igra si se pusta najnormalno bez seckanje ili da koci, ama posle nekoja minuta cela igra ko da se koci ne zborime za seckanje nesto ko slow motion da ja dava igrata pa pak posle nekoja minuta ke si prodilzo normalno i celo vreme taka ke koci ke prodolzu probav i na XP i na 7 istoto go pravi

koga igram nekoja igra si se pusta najnormalno bez seckanje ili da koci, ama posle nekoja minuta cela igra ko da se koci ne zborime za seckanje nesto ko slow motion da ja dava igrata pa pak posle nekoja minuta ke si prodilzo normalno i celo vreme taka ke koci ke prodolzu probav i na XP i na 7 istoto go pravi

Провери ги температурите на процесорот и графичката.

Исчисти ги кулерите на процесорот и графичката.

2та совети што ти ги дале досега + инсталирај ги најновите драјвери за графичката картичка

Колку степени ти грее графичката,бтв и кај мене истово се дешаваше бидејки ми загреваше графичката премногу,го исчистив кулерот и све си беше ок.

Колку степени ти грее графичката,бтв и кај мене истово се дешаваше бидејки ми загреваше графичката премногу,го исчистив кулерот и све си беше ок.
Точно така.И брат ми имаше ист таков проблем на лап топот.Му го исчистив кулерот му ги инсталирав драјверите за графичката картица и се си беше и сеуште е ок:)

Тестирај го Хард Дискот со HDD Regenerator, RAM Меморијата со MemTest+, Матичната со PC Check, Графичката со Graphic Stress Test од околу 20 минути и измери ги температурите со Everest.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom