Шпанија - Португалија 1/8 финале - 29.06.2010

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    43
  • Гласањето е завршено на .
Португалциве повеќе сакаат 1/4 финале,така ми се гледа.

Ok, koj му е филмов на овој што го режира мечов што не го повторува моментот кога Иниеста му ја подаде на Виља ?! Спорен момент, вредеше да ја дадат онаа репетиција со онаа графика за офсајд, ко вчера што направија за вториот гол на Бразил на пример.

Љоренте за 1 минута направи повеќе од Торес 1 час. Не требаше да стартува Торес кој очигледно не е во форма ова првенство.

Ok, koj му е филмов на овој што го режира мечов што не го повторува моментот кога Иниеста му ја подаде на Виља ?! Спорен момент, вредеше да ја дадат онаа репетиција со онаа графика за офсајд, ко вчера што направија за вториот гол на Бразил на пример.

169lp1u.jpg

Продолжува очајот од судење во осминафиналните натпревари...

^
јас мислам дека нема офсајд,гледај со најпоследниот играч на Португалија.

Имаше ли контакт за црвениот картон?

Капдевила дефинитивно е за во Холивуд...:tapp:

^
јас мислам дека нема офсајд,гледај со најпоследниот играч на Португалија.

Имаше ли контакт за црвениот картон?

Гледам јас многу добро, види си ти пак уште еднаш, два пати, три пати, Виља скоро со цел чекор е во офсајд.

За греота беа португалциве, за греота, тоа е кога федерацијата одбра да ги води човек кој е само добар асистент, но не и тренер, шанса не успеаа да направат по голот на Виља, 1 мочан директен удар не упатија кон Касиљас, топка не фати човекот освен по оној удар на Роналдо кога мораше да изведе гол аут, па беше принудиен за момент да го осети фудбалот.

Честитки до оние кои ја симпатизираа Шпанија, прогресот во 1/4 финалето е заслужен и со оглед на противникот таму, очекувам да ги видам во полуфиналето.

п.с. Онаа рекламана на Најк маме им еба на сите. Прво Руни, сега Роналдо ....

Колку што може судија да заебе никој друг неможе...

Заебал не заебал Португалија со оваа игра не заслужи да иде даље. Толку многу вежбале да се бранат, што не знаеа како да нападнат иако губеа. Резил!

sto toa so sudiite se vadite,celo vreme samo Spanija igrase fudbal,ni edna ebana sansa nema portugalcite,i pak krivi sudiite.Aj cestito neka ni e plasmanot,poveke od ZASLUZEN

таман од почеток мислев конечно ќе гледам добро судење, кога у второ полувреме судијата одеднаш се шекна и почна да суди во полза на шпанија.

ама португалциве стварно тапа беа.

sto toa so sudiite se vadite,celo vreme samo Spanija igrase fudbal,ni edna ebana sansa nema portugalcite,i pak krivi sudiite.Aj cestito neka ni e plasmanot,poveke od ZASLUZEN

А шпанците колку шанси имаа ? Сигурно си го глеал само второ полувреме.

Што беа тапа, беа португалците, со ваква игра подобро и сега што отпаднаа, но и шпанците не беа ништо посебно до постигнувањето на голот. Тогаш се смени целата игра, и нормално беше дека ќе имаат повеќе простор за игра, и ќе создаваат уште неколку шанси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom