UEFA Europa League 2010/2011

Член од
14 март 2010
Мислења
16.910
Поени од реакции
16.173
Па не гледаш бе?Не трчаат, немат еб*н мотив за игра?А кога играат против Манчестер, се палат, трчат, кршат нози, не лутете се фанови на Ливерпул, но тоа е реалноста.
A што се палиш па ти толку?
Криво ти е што оваков мизерен Ливерпул го победи твојот Манчестер, па сеа кукаш..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Балотели мада фака. :pos:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Сосема заслужено Брага оди понатаму. Ливерпул во Лига Европа играше ептен мизерно на сите утакмици, едвај ја поминаја и групата.

Инаку според мене најголеми фаворити за освојување и кои прикажаа најдобра игра засега се Порто и ПСВ, а би можеле да изненадат Виљареал и Динамо Киев.

Ќе видиме што дуели ќе донесе утрешната ждрепка. :smir:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дефинитивно ПОСЛАБ тим од 1/8 финалистите од Ливерпул НЕМА...(можеби Ајакс)....
Никаква игра,никаква идеја...мизерија невидена...:kesa:
Кога со една мизерна во португалското првенство Брага(не се ни во првите 4 во лигата,губат од кој стигнат)... на ЕНФИЛД не можат оквирот на голот да го погодат нема шо да бараат....
Мачење,никаква идеја,никаква течност во играта...како Македонско првенство да гледаме,....
Среќа шо не им падна Порто...ќе ги искасапеше....
Ќе пукнеше уште поголем срам...
Дрва....чекаат од Шкртел да им реши утакмица....:kesa:
Сеуште не ми е јасно како можеа да победат со Манчестер и со Челзи...:nesvest:
Сосема заслужено Брага оди понатаму,Ливерпул со ништо не покажа дека е подобар,буквално со ништо....
Те молам поштеди не од вакви исфрустрирани постови. Ти нит си навивач на Ливерпул ни ништо. Најслаб тим... поглупо нешто не сум прочитал. Да кажеше дека не играа мотивирано, изгледаа незаинтересирано ајде де, ама послаб тим немало во осмина финалево. Изгледа не пратиш фудбал

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Нели Бенфика ќе испаднеа???
Бенфика оваа година ќе освои Европа Лига,страшен тим имаат,играта им е перфекција!

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Дефинитивно прв фаворит е Порто, а до крај ќе навивам за Динамо Киев заради Попов! Иначе сварно добар тим биле Украинциве ги глеав на двете утакмици и ми се допаднаа навистина!

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Дефинитивно прв фаворит е Порто, а до крај ќе навивам за Динамо Киев заради Попов! Иначе сварно добар тим биле Украинциве ги глеав на двете утакмици и ми се допаднаа навистина!
Јармоленко и Еременко растураат :pos::pos:

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Па ако го дадат за без пари може :).Доста се потрошивме со Торес :nesvest:
Се што сме потрошиле на Торес за брзо време ќе биде вратено, не само шо ќе се вратат тие пари туку и ќе се заработат! Него темава не е место за овој муабет.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
порти или бенфика
еден од нив ќе го крени пехарот....
јас мислам порто дека е :back:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ја би рекол не се знае ништо..Виљареал исто е тука,ако не и пред Порто и Бенфика..А и Псв може нешто да напраи има доста искуство во Европа..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе дечки овај Попов бил играчина бе???...долго време го немам гледано како игра,последен пат го гледав против Словачка кога еден прецизен пас неможеше да даде а сега во Динамо Киев гледам игра солидно..не за џабе е во првиот состав на екипа од таков калибар како што е Динамо Киев!..секоја чест за дечкото!

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.535
Те молам поштеди не од вакви исфрустрирани постови. Ти нит си навивач на Ливерпул ни ништо. Најслаб тим... поглупо нешто не сум прочитал. Да кажеше дека не играа мотивирано, изгледаа незаинтересирано ајде де, ама послаб тим немало во осмина финалево. Изгледа не пратиш фудбал
Хаха...:pipi:дечко јас пратам РЕДОВНО фудбал од времето кога не беше ни роден ти...:helou:
Точно е,не сум фан на Ливерпул?И сеа шо?:helou:
Не смеам да дадам коментар за никаквата игра на твојот тим?
Ај кажи ми шо изиграа?Имаа игра?Имаа напади,иницијатива,па три додавања точни немаа...или грешам,да не сум гледал друга утакмица?Шо покажаа?
Ај молим те образложи....
Ги следев скоро сите тимови шо се пласираа во 1/8 финалето,па буквално сите имаа подобра игра од Ливерпул..
Правеа шанси,имаа иницијатива.....
Овие твоите на една мизерна Брага не можеа да и наметнат иницијатива...
Види ги резултатите на Брага во португалското,губат од кој стигнат....а Ливерпул на два меча не даде ниту еден гол.....
Можеби чат пат некоја екипа можам да ја пикнам во ист ќош со Ливерпул,,затоа го спомнав и Ајакс-не толку за играта колку шо се изрезилија со резултатот,барем имаа шанси тие..........другите сите покажаа повеќе од Ливерпул....
Овие твоите одвај одеа бе,а требаше да биди обратно....требаше да го изораат теренот на најважната утакмица за нив...Шо е толку исфрустрирано во мојот пост?...
Не туку скокај со постовите,гледај си прво во својот двор...и ќе заклучиш дека тимот ти е слаб,дека ништо не одиграа цела сезона во ЛЕ...шо е страшно и недозволиво за екипа со таква традиција......
Ако си доволно свесен ќе видиш дека сум во право...за вчерашниот меч,и не само за него,речиси цела сезона во ЛЕ,Ливерпул игра мизерно,ете и твоите колеги од фан клубот го признаваат тоа....
Реалноста е таа....
Единствено ми е жал за навивачите на Енфилд...барем тие вредат непроценливо богатство,ако не вредат играчите.(со некои ретки исклучоци,другите не заслужваат да играат за таков тим)...
Биди ми поздравен....

Kajgana Shop

На врв Bottom