UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Абе аман, никој не вика дека Роналдо не е глумец, сите признаваат дека симулира, али вие не признавате дека дел од играта на Барселона е симулирање...

И спомнавте пример за тренер, мали деца... епа кој пример е Пеп што пцуе на прес конференција !? :O

Море дете никој не го оспорува фактот дека играчите на Барселона симулираа,како што никој не го оспотува фактот дека и роналдо ,ди марија симулираат,како што никој не го оспорува фактот дека Пепе е кромањонец и дека заслужи црвен,дека марсело и арбелоа такоџе а да не го коментирам Адебајор.Кој му е крив на реал што немаше муда да излезе од својата половина и да нападне? Никој ...И после пички биле играчите од Барселона и незнам што-Што очекуваше ти бе човек,да тргнат и да се тепаат со Пепе и компанија? Стварно не сте сватливи ни еден овде.

Пс:Никој не рече ништо за загубата лани од интер.Победиа-и од тоа што никој во јавноста не се бунеше,почнаа тие да се бунат оти им пуштиле фановите прскалки и дека мурџо не спиел во барселона му тропале фановите на вратата и што уште не...(веќе надуени ми се јајцава од такви зборови).

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.530

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Немаме среќа за тие работи, у пм!
Ма не е до среќа работата, Платини, брате, Платини. Не знаеш дека ова е наместено, нашиот спонзор или помагател Платини го намести ова за ние да се чувствуваме како на Камп Ноу. Прашај ги (повеќето од) Мадриѓаните и Интерашите. :):)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Кој прв спомна пичиња?
Тоа сигурно не го спомнав ради Чави и Меси на пример, туку заради Бускец, Педро, Виља... е тоа се пичиња. Нешто слично ко Роналдо на времето во Манчестер или Нани сега. Одвратни ми се таквите, а Гигс е далеку од тоа.
Туку ај да не ја тупиме.
Peace

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Barça will wear the first team strip at Wembley

Како и во 2009, Барселона повторно во финалето ќе ги носи домашните дресови, сино-црвените. Манчестер, ваљда, повторно со белите.
Традиција е Манчестер да ги носи белите дресови во финале ! Не е влечена никаква ждрепка туку е договорено помеѓу двата клуба !

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Традиција е Манчестер да ги носи белите дресови во финале ! Не е влечена никаква ждрепка туку е договорено помеѓу двата клуба !
Имаше ждрепка, уште кога се влечеше за 1/4 финале.

*освен ако не си ироничен.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Имаше ждрепка, уште кога се влечеше за 1/4 финале.

*освен ако не си ироничен.
Лошо сум запамтил сакале од Манчестер да играат со белите дресови бидејќи точно пред 20 години на стариот Вембли го освоиле купот на победниците на куповите со исти дресови !

+ So, unlike the Final at Wembley in 1992, when Barça lifted their first Champions League title wearing their second kit, which at that time was orange, the team will wear the blue and red strip. This is one of the agreements reached this Friday at a meeting in London in which UEFA, FC Barcelona and Manchester United all took part.

http://fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada10-11/05/06/n110506117308.html

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ах бре мадридисти ах,жал ми е за вас,уште ли имате кошмари?
А почнаа и фановите на манчестер да паѓаат во исто ниво со оние на РМ , истите финти ги употребуваат...ако ако....
А за Мурињо што ли очекувавте? Секакви зборови употреби против УЕФА а од таму леб јади....и против УНИЦЕФ алоооооо УНИЦЕФ еј.....

A

apidrone

Гостин
Ах бре мадридисти ах,жал ми е за вас,уште ли имате кошмари?
А почнаа и фановите на манчестер да паѓаат во исто ниво со оние на РМ , истите финти ги употребуваат...ако ако....
А за Мурињо што ли очекувавте? Секакви зборови употреби против УЕФА а од таму леб јади....и против УНИЦЕФ алоооооо УНИЦЕФ еј.....
Срам да му е... УЕФА плата му дава, он против нејзе! Па ако му е!

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Срам да му е... УЕФА плата му дава, он против нејзе! Па ако му е!
А што мислиш ти,да не беше УЕФА Мурињо ќе беше ова што е денес?Ќе земеше току голема плата колку што зема денес?Ах да,ќе беше тренер,ама во нашава лига...

Kajgana Shop

На врв Bottom