Што нудат модните креатори како Versace, dolce & gabbanna, cavalli, armani... ?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Roberto Cavalli или Giorgio Armani?

кој од нив според вас е подобар...Cavalli или Armani или можеби некој друг?. И за што би сакале да лансираат модна линија освен нормано часовници,накит,очила за сонце...

:uvo:А јас имам секој ден прилика да ги гледам креациите на Армани и Кавали за да проценам кој е подобар,а и тука случајно да не имаме продавници.

:uvo:А јас имам секој ден прилика да ги гледам креациите на Армани и Кавали за да проценам кој е подобар,а и тука случајно да не имаме продавници.
па добро ова се однесува на оние шо пратат fashion tv,или по интернет вака шо пратат нешо. А подобар мислев во креаци т.е. секој си има различно мислење т.е. сакав да видам кој според вас прави подобра облека,часовници итн итн

Roberto Cavalli the BEST!

roberto-cavalli.jpg
:smir:

Како воопшто дојде до споредба меѓу нив?! :nesvest:

Дефинитивно нема споредба, од проста причина што двајцата дизајнираат во ТОТАЛНО различен стил кој....нема врска еден со друг. :pipi:

@ the bitch- мислам дека не се баш најновите колекции ама ок е... :):)

всушност армани или кавали само ги цртаат моделите и одредуваат шо материјал ке бидат и после чекаат додека цел тим на шивачи и кројачи ги направи тие фустани. значи ти можиш да бидиш дупка од шиење и кроење а сепак да си светски дизајнер... то е...

Od maski kolekcii znaci sto se Armani povekje mi se dopaga a za zenski sto znam spored slikava pogore cavalli ke da e podobar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom