UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам зш толку се дига галама околу Интер на сите ни е јасно дека испаднаа, или верувате и очекувате чудо во Германија? :)
Да бидеме реални дури и со 0-3 Шалке се пласират така да немат никакви шанси Интер во Германија доста си правевте филмови...

Шампионски или нешампионски менталитет Шалке и опнаа 5 гола дома и готово е со Интер чао пријатно, ама затоа ќе гледаме вистински фудбал у полуфинале Реал-Барса ќе биде ПЕКОЛ!

Да, 2-4, и 1-6... Пеколно ! :)

А демек неколку години наназад го има, а ? Хахаххаах

--- надополнето ---

Едит: Да се надоврзам, и јас искрено мислам дека само Интер можи да смени нешто, и само тој не ми е стабилен дека ќе отпадни... Реал Барса веќе се „чекат“, Манчестер е со двете нозе таму.... Едино Интер може да напрај нешто, и не би ме чудело доколку дадат 4 гола таму... Само да заминат со позитива на полувреме, се ќе биди друго понатака..

Челзи би дал гол на Олд Трафорд, но ќе прими еден повеќе, така да, тоа е тоа..

Мое видување - Реал Мадрид- Барселона и Интер - Манчестер, финале Манчестер - Барселона, победник Барселона

ajde be brat ne zaebavaj nema sansi shinter da vleze vo finale sto ti e na tebe sto gi napravi ti salke tie doma ne mozea da pobedat a pa ne na gosti pred pekolna atmosvera

ajde be brat ne zaebavaj nema sansi shinter da vleze vo finale sto ti e na tebe sto gi napravi ti salke tie doma ne mozea da pobedat a pa ne na gosti pred pekolna atmosvera

Не ги напрајв ништо јас Интер.. Кажвам како шо е... Во сите други мечеви нема неизвесност, и се решени.. Само овој останува троа отворен... Нормално, шансите се 9% да оди Интер... Ниту Шалке се тим кој има искуство и сигурно ќе одат да се бранат и да не примат гол, рано... Е тоа можи да ги скини нив, и тоа многу...Ако до полувреме Интер нема предност, некаква, то е то... Шалке - Јунјатед

--- надополнето ---

За SrRulz фала ти за негативната репутација, ми значи многу.. Колку што гледам не е фан клуб на некој тим, па можам да предвидувам резултати и сл. Ако ти смета барај си, помош од модератори со бан, а не да ме преокупираш со лични известувања.... Фала

Ајт

македонец, на што дрога си вечерва? :)
Интер со Мурињо да беше можеби би имал 9% шанси за такво нешто.
Интер со Леонардо веројатно ќе го загуби и тој натпревар а доколку не го загуби прима гол па што сака нека е.
Моментално ако гледаме реално тим кој има највеќе шанси за да изненади е Челзи поради тоа што разликата е само 1 гол.
Шансите на Интер не се поголеми од 0.5%, Шалке е посигурен и од Реал и од Барса :))))

македонец, на што дрога си вечерва? :)
Интер со Мурињо да беше можеби би имал 9% шанси за такво нешто.
Интер со Леонардо веројатно ќе го загуби и тој натпревар а доколку не го загуби прима гол па што сака нека е.
Моментално ако гледаме реално тим кој има највеќе шанси за да изненади е Челзи поради тоа што разликата е само 1 гол.
Шансите на Интер не се поголеми од 0.5%, Шалке е посигурен и од Реал и од Барса :))))

:pos2: Добро де, не напнувајте... Гледајте вторник/среда ќе видиме... Синкир јас за Интер сум, онака „предвидувам“... :)

Џони Вајсмилер, Бенеамата, или како и да бевте, прочитајте го погоре постот на Син, би требало многу работи да станат појасни. :)

Какви шампиони, какви бакрачи, џабе е се тоа без ТРЕНЕР. Впрочем го видовме шампионскиот менталитет и дух на Интер со Милан пред една недела, (читај најголемиот нивен ривал во Сериа А општо, како и најголемиот нивен ривал годинава за скудетото ), а Шалке беше само екипата која потврди дека Интер годинава е мизерија у секоја смисла на зборот.

Моментално поголеми шанси има Шахтјор да пројде одколку Интер да направи некакво изненадување.....

Џони Вајсмилер, Бенеамата, или како и да бевте, прочитајте го погоре постот на Син, би требало многу работи да станат појасни. :)

Какви шампиони, какви бакрачи, џабе е се тоа без ТРЕНЕР. Впрочем го видовме шампионскиот менталитет и дух на Интер со Милан пред една недела, (читај најголемиот нивен ривал во Сериа А општо, како и најголемиот нивен ривал годинава за скудетото ), а Шалке беше само екипата која потврди дека Интер годинава е мизерија у секоја смисла на зборот.

Моментално поголеми шанси има Шахтјор да пројде одколку Интер да направи некакво изненадување.....
Не знам зашто да читам нешто за да ми стане појасно, и зашто воопшто мене ме спомна, ја само го прашав да ми каже дефиниција за шампионски менталитет.

Друго, мешаш баби и жаби. Каков менталитет да покажат играчите кога се исцрпени, застануваат со трчање по 40 минута, не е дека не сакаат, не можат. Е тука е тренерот крив. На 3-0 резултат прави само една измена до крај, ова како пример. Со Милан може не ја гледаше утакмицата, но тренерот усра се, Интер играше без средина, и не, тоа не е мизерија од тим, тоа е мизерија од тренер. Бенитез, кој што еве цел мој фан-клуб го мрази, играше со Матераци во одбрана, играше со Кордоба како десен бек, со Бјамбјани како напаѓач, и Оби во средина. И верувал или не примија само 1 гол од пенал, што впрочем и беше единствен шут на гол на Милан. А овој натпревар со Милан, се утепаа од шутирање и шанси, само Цезар спаси поголема катастрофа. Не, Интер не е катастрофа од тим, како може истиот тим што лани ве исфрли од ЛШ и покрај сите ремунтади оваа година да биде мизерија од тим? Не, тоа е мизерија од тренер и одреден дел од лоша трансфер политика.
Ако сакаш ќе сфатиш, ако не, никому ништо. :salut:

Какви шампиони, какви бакрачи, џабе е се тоа без ТРЕНЕР.

Не знам зашто да читам нешто за да ми стане појасно, и зашто воопшто мене ме спомна, ја само го прашав да ми каже дефиниција за шампионски менталитет.

Друго, мешаш баби и жаби. Каков менталитет да покажат играчите кога се исцрпени, застануваат со трчање по 40 минута, не е дека не сакаат, не можат. Е тука е тренерот крив. На 3-0 резултат прави само една измена до крај, ова како пример. Со Милан може не ја гледаше утакмицата, но тренерот усра се, Интер играше без средина, и не, тоа не е мизерија од тим, тоа е мизерија од тренер. Бенитез, кој што еве цел мој фан-клуб го мрази, играше со Матераци во одбрана, играше со Кордоба како десен бек, со Бјамбјани како напаѓач, и Оби во средина. И верувал или не примија само 1 гол од пенал, што впрочем и беше единствен шут на гол на Милан. А овој натпревар со Милан, се утепаа од шутирање и шанси, само Цезар спаси поголема катастрофа. Не, Интер не е катастрофа од тим, како може истиот тим што лани ве исфрли од ЛШ и покрај сите ремунтади оваа година да биде мизерија од тим? Не, тоа е мизерија од тренер и одреден дел од лоша трансфер политика.
Ако сакаш ќе сфатиш, ако не, никому ништо. :salut:

Па за џабе ли јас го спомнав ова погоре (болдираното ). Тоа е најбитното за еден тим да има победнички менталитет. Тренерот е тој кој го ствара тоа... а не кој колку титули има освоено со други тимови. Тоа е веќе сосема друга работа.

А за она другоно (исцрпени), тоа е само шарање на очи. Исто утакмици имаа изиграно у втор дел од полу сезоната со Милан. Немој сега само да ми ги спомнеш утакмиците на Светското клупско пошто тие немаа буквално никаков удел за двата порази на Интер од Милан како и поразите до Јувентус и Шалке.

Муабетот ми е на она погоре што се збореше, чисто надоврзување дека Интер годинава со ништо не покажаа шапионски дух. Значи нит ми е до хејтање на Интер за нешто од лани, ниту нешто друго, да не се сватиме погрешно.

Добро сега се правиш на три и пол или???...виде во погорниот пост како се избламира па сеуште ми реплицираш безвеза???...зарем треба сите до еден да ти ги набројувам што се класа играчи во Интер за да разбериш дека не си во право???..јас мислам дека како и да е ќе се разберам со тебе до утре!:kesa:
Не не, ти кажи ми што освоиле пред да дојдат во Интер, нема потреба да кажуваш колку се добри. Уште и мењаш тема, коа увиде дека врска немаш од својот тим.

Не ги бранете говедата, нашите по 3-4 меча во неделата играат и пак немаат гајле, ебави жабарите лигави :icon_lol:

Chelsea's REF JUSTICE

FEB 2005: Barcelona 2 Chelsea 1. Jose Mourinho is branded 'enemy of football' after accusing ref Anders Frisk of colluding with Barca coach Frank Rijkaard at half-time.

MAY 2005: Liverpool 1 Chelsea 0. The infamous 'ghost goal' by Luis Garcia, which Chelsea were adamant did not cross the line, decided this Champions League semi.

DEC 2005: Liverpool 0 Chelsea 0. Michael Essien handed a retrospective two-match ban by UEFA for a foul tackle on Didi Hamann which went unpunished during the game.

FEB 2006: Chelsea 1 Barcelona 2. Boss Mourinho accuses Lionel Messi of diving as defender Asier Del Horno is sent off and the Blues see their CL hopes ended again.

MAY 2009: Chelsea 1 Barcelona 1. Blues have four penalty appeals turned down as they lose CL semi.Didier Drogba and Jose Bosingwa banned after post-match rants at ref.

APRIL 2011: Chelsea 0 Man Utd 1. The Blues are denied a stonewall penalty when Ramires is brought down in the box by Patrice Evra in stoppage time at Stamford Bridge.

:aplauz::aplauz::aplauz:

Неможеме со УЕФА :toe:

Ние па со ф.а. не можеме.

Во Премиер Лига има 38 кола и 1-2 натпревари не значат толку,а овде за 1 натпревар судијата ја решава цела сезона во ЛШ ..

Само нешто ке кажам... не го отпишувајте така лесно Интер.

Само нешто ке кажам... не го отпишувајте така лесно Интер.

Aбе ај.... :))

Шалке нека не излези на терен, нека ја земи интер службена 3:0 и пак не е доволно :)))

Значи шанса нема Шалке да изгуби до 0:4, не си прајте филмој. Нема сила, дух, менталитет во Интер сезонава па за да го напрај тоа. Го поминаа Баерн така, ама свако чудо за 3 дана :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom