UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што имаат овие освоено интернационално жити се пред да дојдат во Интер???Лусио Бундес има само освоено,другиве болдирани ништо немаат Толку си ја знаеш екипата.

Значи никаде не спомнав интернационално дека имаат освоено ..туку спомнав дека имаат нешто освоено и тие се играчи кои можат да се носат со товарот притисок и пред се го имаат тоа потребното искуство за да изиграат на клучен натпревар...кога веќе и ти се вмеша во дискусијата и си расположен за расправии те молам не ми реплицирај бидејќи уште повеќе ќе се бламираш ако тврдиш дека оваа екипа нема шампионски менталитет...а со тоа знаењето не трескај глупости и не провоцирај бидејќи не знаеш од кога го пратам и колку го пратам Интер!

--- надополнето ---

Веќе ти одговорија со постов погоре на ЧЕНТО.

Ти веќе ја изгуби дискусијата и нема потреба да релицираш бидејќи секој нов пост ќе ти биди како утеха за твоето незнаење во врска со Интер и ''пикање носот каде што не треба''!...барем јас не се дрзнувам да коментирам за Манчестер,Реал Мадрид и Јувентус..и не знам за кој друг тим таму навиваш!

Е да, требаше да се деси нешто, за Интер да освои каков таков трофеј...
Што требаше да се случи? Значи фер е Јувентус да мести утакмици, а Интер вечно да биде втор-трет-четврт? Ајт

Значи никаде не спомнав интернационално дека имаат освоено ..туку спомнав дека имаат нешто освоено и тие се играчи кои можат да се носат со товарот притисок и пред се го имаат тоа потребното искуство за да изиграат на клучен натпревар...кога веќе и ти се вмеша во дискусијата и си расположен за расправии те молам не ми реплицирај бидејќи уште повеќе ќе се бламираш ако тврдиш дека оваа екипа нема шампионски менталитет...а со тоа знаењето не трескај глупости и не провоцирај бидејќи не знаеш од кога го пратам и колку го пратам Интер!

--- надополнето ---

Ти веќе ја изгуби дискусијата и нема потреба да релицираш бидејќи секој нов пост ќе ти биди како утеха за твоето незнаење во врска со Интер и ''пикање носот каде што не треба''!...барем јас не се дрзнувам да коментирам за Манчестер,Реал Мадрид и Јувентус..и не знам за кој друг тим таму навиваш!

Е ајде бе што имаат освоено?? И јас барем си ги знам екипите, и не тврдам нешто што нема никаква врска.

Што требаше да се случи? Значи фер е Јувентус да мести утакмици, а Интер вечно да биде втор-трет-четврт? Ајт

Па не би рекол дека Интер е чист у таа ситуација.

Интер може и те како да го тепа Шалке на гости, може и 4 гола да им даде, и 5, и 6, и 7, и 10, али у било која варијанта ќе има само 2 гола повеќе од противникот, не гледам како Интер од една страна ќе победи а од друга нема да прима погодоци.

Шалке е веќе полуфиналист, а ако не успее по некое лудо чудо да се пласира у полуфинале треба да се откажат од понатамошно играње во ЛШ и да се сконцентрираат само на Бундес лигата.

Е ајде бе што имаат освоено?? И јас барем си ги знам екипите, и не тврдам нешто што нема никаква врска.

Сега со овој пост сакаш да кажиш дека Ето,Лусио,Самуел,Снајдер,Пандев,Станкович дека немаат ништо освоено пред да дојдат во Интер..или се прајш сосила нетокму???

Шампионски менталитет не се стекнува со освојување титули во една година, а пред и потоа 0.
Ти прво научија дефиницијата на шампионски менталитет па после терај на муабет, Диего Милито што имаше освоено до лани па да имаше една таква перфектна сезона ? Шампионски менталитет ти е нешто што го имплементира самиот тренер во екипата од старт на сезона и тоа е карактеристика за цел тим, без разлика дали кадарот у екипата е со играчи кои освојувале или не освојувале трофеи.
Еден Чичарито што освоил до сега у кариерата кажи ми ? Па сезонава даде неколку круцијални голови за Манчестер, ама факторот Ферги тука игра и те како голема улога затоа.

Е сега друго што е дискутабилно е она дека Интер имале шампионски менталитет моментално, тоа е веќе друга тема на муабет, ипак, 2-5 изгубија дома, ебате менталитетот ебате :), ништо не ги вади од ова.

п.с. Дортмунд во Германија ти се класичен пример за екипа со шампионски менталитет, нешто што го докажаа во неколку наврати сезонава во таа лига ( Баерн гости, Леверкузен гости ).

Едит:Темата е за ЛШ а Јувентус никаде не го гледам во оваа сезона!..Бенеамата fail:smir:
Добро сеа, мора некад и нив да ги спомнеме, ќе ги подзаборавиме :)
Па не би рекол дека Интер е чист у таа ситуација.
Да се прашуваше Ти, и фан-клуб Јувентус, можеби Интер ќе беше и во Серија Ц2А3, но за среќа има луѓе на кои што им е работа тоа да го одлучат.
И ај, темава не е за Калчополи.

Сега со овој пост сакаш да кажиш дека Ето,Лусио,Самуел,Снајдер,Пандев,Станкович дека немаат ништо освоено пред да дојдат во Интер..или се прајш сосила нетокму???
Ок, за другиве ќе преќутам некако, ама за Пандев???? :pos::pos::pos: Што има Пандев освоено у кариера надвор од Интер бре??

Ок, за другиве ќе преќутам некако, ама за Пандев???? :pos::pos::pos: Што има Пандев освоено у кариера надвор од Интер бре??

Куп на Италија:):)

и знаев дека ќе се фатиш за Пандев па мораше намерно да го напишам за да разбериш дека не си во право......

--- надополнето ---

Првин го постираш ова!

.

--- надополнето ---

Па потоа го постираш ова!
Ок, за другиве ќе преќутам некако,

епа реши се сега!

Кај ти се Милито, Занети, Мајкон и остали у постот? :pos: Или и нив намерно ги остави, пошо ти предочија факти кои сите ги знаат.

Добро сега се правиш на три и пол или???...виде во погорниот пост како се избламира па сеуште ми реплицираш безвеза???...зарем треба сите до еден да ти ги набројувам што се класа играчи во Интер за да разбериш дека не си во право???..јас мислам дека како и да е ќе се разберам со тебе до утре!:kesa:

Едит:Темата е за ЛШ а Јувентус никаде не го гледам во оваа сезона!..Бенеамата fail:smir:

А демек неколку години наназад го има, а ? Хахаххаах

--- надополнето ---

Едит: Да се надоврзам, и јас искрено мислам дека само Интер можи да смени нешто, и само тој не ми е стабилен дека ќе отпадни... Реал Барса веќе се „чекат“, Манчестер е со двете нозе таму.... Едино Интер може да напрај нешто, и не би ме чудело доколку дадат 4 гола таму... Само да заминат со позитива на полувреме, се ќе биди друго понатака..

Челзи би дал гол на Олд Трафорд, но ќе прими еден повеќе, така да, тоа е тоа..

Мое видување - Реал Мадрид- Барселона и Интер - Манчестер, финале Манчестер - Барселона, победник Барселона

Незнам зш толку се дига галама околу Интер на сите ни е јасно дека испаднаа, или верувате и очекувате чудо во Германија? :)
Да бидеме реални дури и со 0-3 Шалке се пласират така да немат никакви шанси Интер во Германија доста си правевте филмови...

Шампионски или нешампионски менталитет Шалке и опнаа 5 гола дома и готово е со Интер чао пријатно, ама затоа ќе гледаме вистински фудбал у полуфинале Реал-Барса ќе биде ПЕКОЛ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom