UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Но,сепак да не забораваме дека голот на Ето од офсајд на кај се испостави како пресуден.Само кажувам,не ми скокајте одма.
Како се испостави како пресуден? Беше 2-1 после тоа? Имаше Баерн еден куп шанси? Ние мислевме ќе заврши 5-1, уште на полувреме им честитавме. Никој не им е крив што паднаа толку, утакмицата изгледаше како да ни пуштаат. Ќе речев дека ги растуривме, ама знам дека не сме толку јаки во моментов. До нив е работата.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Но,сепак да не забораваме дека голот на Ето од офсајд на кај се испостави како пресуден.Само кажувам,не ми скокајте одма.
“Тешко беше да се процени“ како што велеа неко фанови на Арсенал за поништениот голот на Меси од првиот натпревар

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
ajde nazad germanci vo provincijataa, ne ste sozreani za vakvo natprevaruvajne ;)
GRANDE PANDEV !

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Еве ако им е утеха на навивачите на Баерн, ГЕРМАНСКО е боље од италијанско !!!!!!!

Кхм, голема победа на шампионите :icon_cool

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Нели ви е кејф што им го плесна вака убаво на крај па уште и Пандев, после толку пропуштени шанси?? Баталете ги судиите и уживајте си :)

А и нели ви фалеа прскалки на крај?? Нели би било убаво пак ни дојдете на гости?? :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
И да се навратам на 2те утакмици кои ги пратев половично. По чудна вечер во лига шампиони не сум видел...
прво за манчестер-марсеј,толку слаб манчестер долго време не сум гледал,без видич и рио во одбрана нема да одат далеку во ЛШ(но среќа голема ги служи па ништо чудно и со браун до финале да стигнат),но овие од Марсеј кои кретени беа тоа самите не знаат ,при резултат 2-1 играа како да има уште едно 200 минути од натпреварот а не уште 10 ,а за џабе од мен ју беа во многу наврати конфузни. Среќа се појавија овие од Баерн им го зедоја приматот кретени. Искрено кога ги видов при резултат 2-1 каде се обидуваа да ги понижат на италијаниве,наместо да осигурет предност,едноставно знаев и ме копкаше нешто дека ништо не е решено. Па да изгубиш од онаков интер(значи онаков) е нешто неописливо искрено.Научна фантастика која се коси со сите закони на фудбалот,физиката,науката и тнт.

В

Вори

Гостин
Како се испостави како пресуден? Беше 2-1 после тоа? Имаше Баерн еден куп шанси? Ние мислевме ќе заврши 5-1, уште на полувреме им честитавме. Никој не им е крив што паднаа толку, утакмицата изгледаше како да ни пуштаат. Ќе речев дека ги растуривме, ама знам дека не сме толку јаки во моментов. До нив е работата.
Дефинитивно сами се победија.После куп промашените шанси,знаев дека Интер ќе казни и тоа всушност пишав на полувреме.
Точно е,имаше куп шанси,арно ама резултатот ќе беше 2-0,а не 2-1 на полувреме.Друго е кога примаш гол во втора минута и тоа од офсајд,да не се заебаваме.
Али не е битно тоа,битно е тоа што Интер отиде понатаму.Судиски грешни одлуки имало и ќе има,колку тоа нас ни одговарало или не.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Целата кривица е наша.
Не дека сте јаки, среќа имате ептен и ако повторно го обвинувате Цезар сите за рука и од Камени мост.
Ви спаси 2-3 гола .
Иначе наредно коло или Шахтор или Шалке ќе ви се паднат.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.011
Нели ви е кејф што им го плесна вака убаво на крај па уште и Пандев, после толку пропуштени шанси?? Баталете ги судиите и уживајте си :)

А и нели ви фалеа прскалки на крај?? Нели би било убаво пак ни дојдете на гости?? :)
Првиот коментар мој по оваа победа беше, Барса и 10 нека им ги дае сеа, гајле ми е, ваков оргазам по она лани од Мај искрено не барав, многу е мајкуму, али што да праиш коа налетуеш на курва па ебењето доаѓа под дифолт, сакал или не, Интер даваше отпор за секс, го видовте тоа сите, Цезар, но ваква нимфоманка ко Баерн што плаче за пенетрирање и тоа дома, е јебига, ќе истераш уште една тура и тоа е тоа ...

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Колку сум среќен за Интер и за Пандев. Сум се дерел како мрднат дома Пандев коа дае гол.
Инаку... Каде у Скопје можам да најдам оригинал дрес од Интер (Ето, Пандев или Снајдер)? Морам уште утре рано да го купам! Колку ќеш е?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.011
Не дека сте јаки, среќа имате ептен и ако повторно го обвинувате Цезар сите за рука и од Камени мост.
Ви спаси 2-3 гола .
Цезар е причината зашто ти ко фан на Баерн се надеваше за пласман даље, без неговите киксови овој Баерн е рутина за Интер, deal with it.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Целата кривица е наша.
Ви спаси 2-3 гола .
Иначе наредно коло или Шахтор или Шалке ќе ви се паднат.
Па да, неверојатно е, чуда знае да одбрани а прими неверојатен гол. Цезар е можеби најзаслужен, неколку пати не остави во игра. Пандев во секој случај погоди за сите пари. Прво, ќе му се заборават сите критики последниве два месеци, а второ, ќе го извади Цезар од гомната. Згора на се, за него оној удар беше да се биде или не. АКо промашеше, ќе го дочекаа на нож и Интер ќе беше завршена приказна. Сега е херој. Само фудбалот може да понуди ваква драма.

Жал ми е што испаднавте на ваков начин, знам дека е тешко. Комплетно во двомечот Баерн беше подобар противник.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Цезар е причината зашто ти ко фан на Баерн се надеваше за пласман даље, без неговите киксови овој Баерн е рутина за Интер, deal with it.
Е така.

Многу летавте пред натпреварот, и сега не давајте коментари од типот, ’’ние сами сме криви, вие не сте јаки’’, има само еден коментар а тоа е, "Inter: raping german whores two years in a row now :) ", ова е дефиниијата за Интер која шфабите напамет треба да ја научат. :icon_lol:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Ај бе не биди смешен....Незнам како не ти е срам од ова лицемерие.Како ти одговара мењаш мислења.

Ми се кења од јаки момци на тастатура.....

п.с.

За разлика од тебе,честито победа!

Kajgana Shop

На врв Bottom