А шо, Барса непобедливи се или да ви дадеме уште од сега титула? :icon_mrgrХахаххахахахахахахахахахахахааххахахахахахахахаха........за ФА Куп мислеше?
Оу јеа, флеш-бек од дискусиите ланиА шо, Барса непобедливи се или да ви дадеме уште од сега титула? :icon_mrgr
Ја мислев редовно гледаш Бундес... :smir:Боби[Мкд];4097807 напиша:Добро де, мислев дека Антонини игра десен бек. Тоа е последица од моето непратење на полуаматерски првенства.
Во првиот дел од постот лежи зајакот бе батеКолку сте интересни, чудо еј. Кога фан на Арсенал ќе каже "ќе ве скинеме еј викнете поп бла бла" (читај фан клуб Арсенал за повеќе) тогаш се е ок, оптимизам пред меч, со што се слагам и треба да постои кај секој навивач. А кога навивач на Барса ќе врати со доза на оптимизам, се јавуваат сите заболени од Барса со коментари како "е ај да ви дадеме титула hurr durr herp derp". Сите сте за психијатар, мајке ми, што е со комплексиве околу Барселона?
Сега за натпреварот, јас и не сум до толку оптимист. Предвидувам нерешено или победа на Арсенал со 1 гол разлика. Барса игра потешко во ЛШ, посебно на гостински терен. За вториот натпревар сум повеќе од оптимист. Мислам дека било која екипа тешко може да ја елиминира Барса со втор натпревар на Кампот, без пред тоа да обезбеди барем 2 гола разлика на домашен терен.
A кој од овие беше на клупа? Пато само што влезе отпосле, а не знам зашто не бил прва постава пошто не бев доволно заинтересиран. Сидорф беше како успорена снимка, нема теорија да ја следи брзината на Тотенхем (читај Модриќ). Сите овие што си ги набројал беа тапа, комуницираа многу лошо, и пак ќе кажам тие се силите. Одо да не требаше да го бапнат шпиц?Пато? формацијата можеше да изгледа и вака
....Гатузо....Сидорф....
...........Робињо.....
.....Пато.....Ибра.....
која е каде каде поофанзивна
ajde barca zgazi gi tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii