visnecrew09PP
ZZZZZ
]
moe mislejne a i realnost 11 nema sansi da vlezi 1va liga NEMAAT DUH NEKAKO NE SE TIE POBEDA
moe mislejne a i realnost 11 nema sansi da vlezi 1va liga NEMAAT DUH NEKAKO NE SE TIE POBEDA

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да видиме што ќе биде сега со ова чудо, ја закопаја Победа да ме е*ам се, сега нови клубчиња ќе си прават.:nerv::nerv::nerv::angry3:
Кој ја закопа ? ? ? Фифа ? Уефа? Ффм? Самите се закопаа со тој наместен меч со тоа бламирање и тој срам.Как си постелал тка ке си легнаш
![]()
Спонзори навалија во ФК Викторија
Иако новоформиран клуб, ФК Викторија 2010, наследникот на суспендираната Победа, добива голема поддршка од цел Прилеп
Управата, која сé уште не е комплетирана (за претседател е предложен адвокатот Симон Симоноски), е пријатно изненадена од одѕивот на многу фирми. Се пријавил ресторан за обезбедување на исхраната, автопревозник за бесплатен превоз, претпријатие за опрема и уште неколку за другите трошоци.
- Клубот, доколку се натпреварува во третата лига, сигурно ќе биде убедливо најорганизиран. Блиску сме до буџет со кој ќе можеме да издвоиме надоместоци за фудбалерите и награди за првото место - велат од управата.
Поранешните вработени во ФК Победа, кои ги одржуваат соблекувалните и сите простории на стадионот “Гоце Делчев“, им стојат на располагање без да поставуваат услови. Никој, а ги има десетина, не помислува да се раздели од саканиот клуб и во најтешкото.
- Ако треба и без пари ќе работиме, само Викторија да ја донесеме на местото каде што припаѓа, во првата лига. Нема да е лесно, но со ваква братска слога сигурно ќе успееме за две години да стигнеме до целта - порачува еден од вработените.
ФК Викторија го има најважното - навивачите. Како ништо страшно да не се случило, сите секојдневно прашуваат за новостите од клубот. Како да се работи за прволигаш со шампионски амбиции. Интересирањето е за детали, кои се фудбалерите, тренерите, управата, прозивката...
- Победа и да се вика на англиски Викторија, каде било да се натпреварува, ние сме со неа. Се разбира, навиваме и за нашиот второлигаш 11 Октомври, но во срцето ја носиме Победа - категорични се навивачите.
По назначување на главен тренер, Кире Овезоски со помошниците, Златко Петрески и Благоја Смоквоски, во тек се преговорите за фузија со третолигаш. Кандидати се старите членови на тој ранг, Корзо, Големо Коњари, Младост Кривогаштани, Партизан Обршани и новиот, Млекар од Мало Коњари.