Ситуацијата со Исламот крчка во Британија

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Ете ги, прават проблеми.

Одлично! Полека се свестуваат и почнуваат да ја гледаат вистинската опасност. Полека, но сигурно сите ќе се разбудат, ќе сфатат. Место за религиите, особено исламската нема во Европа.
Во право беше еден скандинавски политичар кој пред некое време кажа дека исламот е вистинската опасност за Европа. Дека муслиманите чекаат само да се накотат и потоа оп - независности, автономии. Тоа треба да се спречи, да се пресечи коренот.
Никој Европјанин не сака Европа да стане како Блискиот исток...
Нема ни да стане,прашање е само колку трпение има Европа за овој проблем,пред да почне да превзема чекори.Јас искрено се чудам што чекаат уште.
--- надополнето: Dec 12, 2011 12:09 AM ---
Koga togas Islamot ke ja osvoi Evropa. Vie ne treba da se plasite od pakistancite ili drugite muslimani od Azija tuku treba da se plasite od vasite hristijani koi se konvertiraat vo Islam. Taka Evropa ke stane so mnozinstvo Muslimani i bez vojna ke se osvoi Evropa od Muslimanite. Prorokot Muhamed kazal deka ke dojde vreme koga muslimanite ke gi osvojat Konstantinopol i Rim. Konstantinopol padna sega mu e redot na Rim i taka po red cela Evropa. Pozdrav!!
Освен Куран што имаш ти прочитано?Еве ти кажувам јас сум пророк на Сатаната и предвидувам дека Муслиманите нема да освојат ништо.Ми веруваш ли?
--- надополнето: Dec 12, 2011 12:15 AM ---
1.Што се дешава со тие што се конвертираат од ислам во друга религија?
2.Нема никакви податоци дека има голем број на конвертирани од Христијанство во Ислам, освен во твојата глава.
3.Како прав Муслиман, првин не вреѓаш демек за соседите, па послем кажуваш нешто. Исто како што Мухамед те учеше.
Прав Муслиман=научна фантастика.

Значи ни црнците,ни жутите ни муслиманите неможам да ги поднесам.
Најсмешни ми се "американците" шо викаат црнците биле имигранти мексиканците биле имигранти...а тие шо??домородци да не се??Поголеми имигранти од "американците" нема,ги потепаја домородните индијански племиња им ја зедоа земјата и сеа

они биле главни таму...ма мрш у пизду материну.
Иначе он-топик,мислам дека тоа шо си дошле во потрага на подобар живот ај ок е,ама уште права бараат и слични работи.Море све тоа сапун да се напрае треба у пичку матер

:D

Жената на видеото е уапсена заради расизам.

Welcome to Britain 2011-2012.

Go back to South fucking Nicaragua,or where ever you come from (y)

Иначе у право е оваа,а па црнчиштава им се силат уште...

Полека се освестуваат и Англичаните и цела западна европа со каков шлаем си имаат работа... Едвај чекам да дојде време исламо шитоиве да завршат бетер од евреине во втора светска војна :sneaky:

Не може да се спречи надоаѓањето на GRANDE ISLAM на европско тло. И најголемиот штос лежи во тоа што, на европскиот капитализам им е потребен more and more. Е сега, што не им одговара тоа на некои помодари, тоа мање битно. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom